Αθλιότητα ΣΚΑΪ: Παραποίησε βίντεο δημοσιογράφου - Στα τάρταρα η ελευθερία Τύπου

Ο ΣΚΑΪ παραποίησε βίντεο δημοσιογράφου - Οι αστυνομικοί τρέχουν κατά πάνω του ενώ τους φωνάζει επανειλημμένως πως είναι δημοσιογράφος και κάνει τη δουλειά του

Το πρωί της Πέμπτης άνδρες των ΜΑΤ εισέβαλαν στην κατάληψη του ΑΠΘ προκειμένου να πραγματοποιήσουν εκκένωση του χώρου, παρόλο που είχε ανακοινωθεί πως η κατάληψη θα έληγε λίγη ώρα αργότερα.

Από την εισβολή έχουν προσαχθεί 33 άτομα, ενώ μάλιστα κυνηγήθηκε και ο διαπιστευμένος φωτορεπόρτερ Αλέξανδρος Λιτσαρδάκης, που βρισκόταν εκεί για να καλύψει το ρεπορτάζ! Οι άνδρες των ΜΑΤ τρέχουν κατά πάνω του με απειλητικό ύφος λέγοντάς του: «Ή θα φύγεις τώρα ή τελειώνουμε»!

Όπως φαίνεται από το βίντεο που τράβηξε ο φωτορεπόρτερ, οι αστυνομικοί των ΜΑΤ τρέχουν απειλητικά προς το μέρος του, και μάλιστα ένας από αυτούς βγάζει γκλοπ, ενώ ο δημοσιογράφος τούς φωνάζει πολλές φορές πως κάνει τη δουλειά του!

Οι αστυνομικοί σταματούν έπειτα τις επανειλημμένες φωνές «δημοσιογράφος είμαι», ενώ ένας από αυτούς τον ρωτάει και πώς τον λένε. Το βίντεο διαδόθηκε ταχύτατα στα κοινωνικά δίκτυα, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις για τη στοχοποίηση του δημοσιογράφου, αλλά αποδεικνύοντας και το μένος των αστυνομικών που βρέθηκαν στο σημείο.

Το βίντεο του δημοσιογράφου:

 

Το βίντεο που έδειξε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Οι παρουσιαστές του ΣΚΑΪ στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Σήμερα», Οικονόμου και Αναστασοπούλου, έπαιξαν το βίντεο χωρίς ήχο, και μάλιστα ανέφεραν πως το υλικό είναι των «αστυνομικών από τις κάμερες που φέρουν πάνω στη στολή τους», παραποιώντας τα πραγματικά γεγονότα.

Κόβουμε τον ήχο ,να μην ακούγεται ο δημοσιογράφος που ουρλιάζει να μην τον χτυπήσουν

και λέμε ότι είναι κ καλά γουαου κάμερες αστυνομικών.

ΤΕΛΕΙΟ. pic.twitter.com/U7aW8sR0XD

— Ιερώνυμος boss (@JeronymoBoss) March 11, 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM