Σόφη: Η κόρη του Αντώνη Κοβάτσεφ

Η μόλις 7 ετών κόρη του Αντώνη Κοβάτσεφ, Σόφη, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό και περίπλοκο πρόβλημα υγείας

Η μικρή Σόφη πρέπει να μεταβεί σύντομα στο Μαϊάμι των ΗΠΑ προκειμένου να κάνει μια δύσκολη επέμβαση για έναν όγκο στον νωτιαίο μυελό. Ο Ερμής Πάτρας ξεκίνησε την κινητοποίηση του κόσμου και τα τηλεοπτικά μέσα στηρίζουν την προσπάθεια της οικογένειας. Η μικρή Σόφη χρειάζεται τη βοήθεια του κόσμου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της, Αντώνης Κοβάτσεφ, αποτέλεσε σπουδαίο παίκτη του ελληνικού βόλεϊ, με καριέρα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό αλλά και 80 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας.

Η ανακοίνωση του Ερμή Πάτρας

«Ένας αθλητής που τίμησε με την παρουσία του το ελληνικό volley και έκανε καριέρα παίζοντας στον Παναθηναϊκό (480 συμμετοχές) και στον ΠΑΟΚ (60 συμμετοχές), ενώ αγωνίστηκε και στην εθνική μας ομάδα (120 συμμετοχές), περνάει πολύ δύσκολες ώρες αφού το κοριτσάκι του, η 7χρονη Σόφη, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, έχοντας έναν όγκο στον νωτιαίο μυελό που είχε προκαλέσει σκολίωση 130° στη σπονδυλική της στήλη, η οποία με μια σειρά επεμβάσεων στη Γαλλία έχει μειωθεί στις 80° με την τοποθέτηση μεταλλικών λαμών ευθυγράμμισης και έπεται συνέχεια, αφού η προσπάθεια μέσω αναγκαίων και υποχρεωτικών επώδυνων επεμβάσεων ενδομυελικής επεξεργασίας θα πρέπει να συνεχιστεί.

Όλη αυτή η επιβάρυνση της υγείας της μικρής Σοφίας έχει προκαλέσει μια νευροδερματική μελάνωση σε όλο το σώμα της, με αποτέλεσμα να απαιτείται η τάχιστη μεταφορά της σε εξιδεικευμένο νοσοκομείο στο Miami, και συγκεκριμένα στο Jackson Memorial Hospital, για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες αποκατάστασης της υγείας της.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια θα συνδράμουν τα κανάλια Novasports, τα οποία σήμερα Κυριακή 14/2/2021 κατά τη διάρκεια, πριν και μετά το ποδοσφαιρικό ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού θα δημοσιοποιήσουν το θέμα και θα πραγματοποιήσουν έναν μαραθώνιο βγάζοντας αριθμό λογαριασμού και ανθρώπους οι οποίοι από τις θέσεις που κατέχουν μπορούν να αποτελέσουν κρίκο αυτής της τεράστιας αλυσίδας. Ευελπιστούμε να προσφέρουμε τη βοήθειά μας στην οικογένεια για να αντιμετωπίσει αυτό το δυσβάσταχτο οικονομικό βάρος.

Το κόστος για το νοσοκομείο στο Miami ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ και η οικογένεια, έχοντας ξοδέψει το όποιο οικονομικό απόθεμα είχε, αδυνατεί να αντεπεξέλθει, με αποτέλεσμα να απαιτείται η βοήθεια όλων μας, ο καθένας όπως και με όποιον τρόπο δύναται.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (IBAN): GR 6301108900000089060069229».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM