Πάτρα: Λήξη του περιορισμού κίνησης στην παραλιακή ζώνη

Έληξε ο περιορισμός κίνησης των πολιτών στην παραλιακή ζώνη στην Πάτρα με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας. Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Δήμος.

Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει «άμεσα, συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών θ’ αφαιρέσουν τα κάγκελα από το θεατράκι στο βόρειο λιμάνι, έως την οδό Κανελλοπούλου, στην πλαζ της Αγυιάς και στο νότιο πάρκο».

Παράλληλα, η «δημοτική αρχή απευθύνει για μια ακόμα φορά έκκληση στους δημότες της Πάτρας, να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό που έχουν ανακοινωθεί και τις προτροπές των επιστημόνων, να μην συνωστίζονται όταν βγαίνουν για βόλτα, πεζοπορία ή γυμναστική στο νότιο πάρκο, στον Κόκκινο Μύλο, στην Ηρώων Πολυτεχνείου και στην πλαζ της Αγυιάς και να τηρούν την ασφαλή απόσταση ο ένας από τον άλλον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM