Κοροναϊός: Άδειοι δρόμοι και καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας (exclusive pics)

Ο κοροναϊός έχει τρομοκρατήσει όλους τους Έλληνες και όχι άδικα, αφού ο ιός εξαπλώνεται με γρήγορους ρυθμούς.

Τα κρούσματα στη χώρας μας έχουν ξεπεράσει τα 300, αρκετοί νοσηλεύονται και μέχρι στιγμής έχουμε 4 νεκρούς.

Η Κυβέρνηση προχωρά συνεχώς σε έκτακτα μέτρα, ενώ έχει επισημάνει πως όλοι πρέπει να μείνουμε στα σπίτια μας, να κάνουμε ελεγχόμενες εξόδους για τα απαραίτητα, ενώ θα πρέπει  όλοι να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής.

Σήμερα, το πρωί, στο κέντρο της Αθήνας δεν κυκλοφορούσε άνθρωπος. Σε μια διαδρομή από το μετρό του Κεραμεικού μέχρι το Σύνταγμα, συναντήσαμε ελάχιστους ανθρώπους, ενώ τα καταστήματα ήταν ανοιχτά δεν υπήρχε κανένας πελάτης.

Η πλατεία Μοναστηρακίου που μέχρι προχθές έσφυζε από ζωή, το πρωί της Δευτέρας (16/3) ήταν άδεια. Την ίδια εικόνα αντικρύσαμε και στην Ερμού, στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας, αλλά και η πλατεία Συντάγματος είχε την ίδια εικόνα.

Ακόμα και οι μικροπωλητές, επέλεξαν να μείνουν στο σπίτι τους, προκειμένου να διαφυλάξουν την υγεία τους, αλλά και των δικών τους ανθρώπων.

Στο μετρό του Κεραμεικού και στο Μοναστηράκι, οι επιβάτες που επέλεξαν να το χρησιμοποιήσουν ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα, και όπως θα δείτε φορούσαν μάσκα.

Μπορεί, αυτές οι εικόνες να είναι πρωτόγνωρες για όλους μας, αλλά αυτές τις ημέρες που διανύουμε και όλοι δοκιμαζόμαστε είναι οι σωστές.

Μέλημα όλων μας είναι η υγεία μας, αλλά και όσων συναναστρεφόμαστε στην καθημερινότητά μας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM