Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 83χρονος που φέρεται να βίαζε την ανήλικη εγγονή του

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 83χρονος που κατηγορείται για βιασμούς και άλλα αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της ίδιας της ανήλικης εγγονής τουΤου Γιώργου Σόμπολου

Ο ηλικιωμένος άνδρας συνελήφθη έπειτα από τις καταγγελίες της 17χρονης, σήμερα, κοπέλας στη μητέρα της. Η κοπέλα αποκάλυψε πως από την ηλικία των 9 ετών και μέχρι τα 16 ο παππούς της τη βίαζε και ασελγούσε επανειλημμένα στο κορμί της.

Σοκαρισμένη η μητέρα της ανήλικης, ενημέρωσε αμέσως τον σύζυγό της, ο οποίος είναι γιος του 83χρονου, και μαζί πήγαν στο 1ο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, όπου και ενημέρωσαν τις Αρχές.

Η 17χρονη έδωσε κατάθεση στους ειδικούς παιδοψυχολόγους του τμήματος, όπου αποκάλυψε με αποκρουστικές λεπτομέρειες τη φρίκη που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια. Αξίζει να επισημανθεί πως αιτία για την αποκάλυψη του «μυστικού» που κρατούσε για τον εαυτό της η 17χρονη στάθηκαν οι κουβέντες της Σοφίας Μπεκατώρου, της Ελληνίδας Ολυμπιονίκη που βγήκε και μίλησε ανοιχτά για τα όσα φρικιαστικά είχε ζήσει από παράγοντα του αθλητισμού.

Το ζήτημα βέβαια ως προς τον 83χρονο είναι πώς, εάν κριθεί προφυλακιστέος, θα εκτίσει την ποινή: σε σωφρονιστικό κατάστημα ή θα οδηγηθεί σε κατ' οίκον περιορισμό με «βραχιολάκι»;

Κι αυτό, εξαιτίας της προχωρημένης ηλικίας του. Αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί σήμερα από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα που εξετάζουν την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM 

*Φωτογραφία αρχείου