Τρίτη μήνυση για Λιγνάδη: «Μου έδωσε ναρκωτικά και με βίασε»

Νέες πληροφορίες σχετικά με την τρίτη μήνυση που έγινε κατά του Δημήτρη Λιγνάδη έρχονται στην επιφάνεια κάνοντας λόγο για ναρκωτικά

Στην τρίτη μήνυση κατά του προφυλακιστέου, Δημήτρη Λιγνάδη, αναφέρεται πως ο σκηνοθέτης έδωσε ναρκωτικά στο θύμα και έπειτα το κακοποίησε σεξουαλικά.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το 2018, όταν το θύμα ήταν ήδη ενήλικο.

Πιο συγκεκριμένα, ο μηνυτής αναφέρει:

«Γνωρίστηκα με τον Δημήτρη Λιγνάδη σε πλατεία κοντά στο σπίτι του σκηνοθέτη στο Μεταξουργείο. Με κάλεσε σπίτι του και την πρώτη φορά δεν έγινε τίποτα. Με κάλεσε και δεύτερη φορά λίγες μέρες μετά. Εκεί μου προσέφερε ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ με αποτέλεσμα να χάσω τις αισθήσεις μου. Όταν συνήλθα κατάλαβα ότι είχα κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Ακολούθησε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο. Ο Δημήτρης Λιγνάδης μου είπε ότι αν τολμήσω να αποκαλύψω οτιδήποτε θα πει στην αστυνομία ότι επιχείρησα να τον κλέψω. Δηλαδή ότι θα έβρισκε μια απλή λύση για να μην προχωρήσω σε καταγγελία και αποκαλύψεις.»

Η θέση του Αλέξη Κούγια

«Επιτέλους, αυτή η φαρσοκωμωδία εις βάρος του εντολέα μου, κ. Δημήτριο Λιγνάδη, πρέπει να τελειώνει. Πρώτη φορά στην καριέρα μου, αλλά είμαι βέβαιος και στην καριέρα όλων των γνωστών συναδέλφων μου, καταγγέλλονται βιασμοί όχι από τα ίδια τα θύματα στις αστυνομικές αρχές, όπου τους υποβάλλονται και οι κατάλληλες προανακριτικές ερωτήσεις, αλλά με μηνύσεις, τις οποίες επεξεργάζονται δικηγορικά γραφεία και τις καταθέτουν δικηγόροι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM