Κιάρα Τσοχατζοπούλου: Η εγγονή του πρώην υπουργού, που «λυπάται» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο My Style Rocks (pics)

«Πήγα και με έκοψαν γιατί είχα τατουάζ. Είχα δύο "όχι". Από τον Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μου είπε ότι δεν κάνω για μοντέλο, γιατί δεν έχω ούτε σώμα, ούτε πρόσωπο. Μου είπε ότι είμαι ωραία κοπέλα, αλλά δεν κάνω για μόντελινγκ. Από την άλλη, η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός μου είπαν ότι τους άρεσα πολύ, απλώς ήθελαν να αλλάξω τα μαλλιά μου». Ίσως κάποιοι θυμάστε τις ατάκες της εγγονής του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρας όταν την έκοψαν απ’ το GNT. 

Μάλιστα, τα είχε βάλει -και όχι άδικα- ειδικά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου:  «Τσατίστηκα με την Ηλιάνα, γιατί σε όλα τα κορίτσια μιλούσε κάπως. Έδειχνε ότι εκείνη είναι η καλύτερη από όλους. Υποτιμούσε τα κοριτσάκια. Τη λυπάμαι. Γιατί όλος ο κόσμος την κράζει με αυτά που λέει. Βγαίνει και λέει ότι τα έχει κάνει όλα. Κάνει τα κορίτσια να νιώθουν ότι είναι ένα τίποτα».

Ποια είναι η Κιάρα

Σωστή ή λάθος, η Κιάρα Τσοχατζοπούλου και με το attitude και με τα looks της προδιαγράφει «γενναία» πορεία στο μόντελινγκ: είναι απ’ τα πιο hot guns του χώρου.

Και τώρα αναμένεται να κάνει θραύση - και λόγω ονόματος, «βαρέος» - στο My Style Rocks, όπου δοκιμάζει την τύχη της.

Η ίδια μάς συστήθηκε μέσω βίντεο που έπαιξε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, χθες, ως μοντέλο που αγαπάει τη δουλειά του (έχει άλλωστε συμμετάσχει και σε επιδείξεις), ως η «μικρότερη» του ριάλιτι μόδας και ως εγγονή του πρώην υπουργού, με τον θυελλώδη βίο. Γεγονός είναι πως δεν πρόκειται για καλλονή, όμως στην προκειμένη δεν μιλάμε για μόντελινγκ, αλλά για στυλ.

Το κορίτσι, που γεννήθηκε την 1η Μαρτίου του 2000, δεν έχει καν συμπληρώσει δηλαδή τα 20 του χρόνια, θέλει πάση θυσία ν' αναδειχθεί στον χώρο και εδώ να πούμε ότι χρησιμοποιεί το επώνυμο της μαμάς της, της γνωστής φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη. Η κόρη του επιχειρηματία Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου έχει τα φόντα να προχωρήσει στο παιχνίδι και όπως τονίζει «θέλω να κερδίσω». Γιατί όχι;

ΤΙΡ

Έκανε την πρώτη της καμπάνια στα 15.

Image removed.

Image removed.

Image removed.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM