Γιατρός παρενόχλησε σεξουαλικά ασθενή στην Αττική-Στο κρατητήριο μάνα και κόρη! (pic)

Μια φρικτή υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης έφτασε πριν από λίγο στο Α.Τ. Κηφισιάς. Γιατρός παρενόχλησε σεξουαλικά ασθενή στην Αττική.

Η υπόθεση είναι αρκετά πολύπλοκη αφού και οι δυο μεριές κατέθεσαν μηνύσεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, μια γυναίκα δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από  γνωστό οφθαλμίατρο καθώς βρισκόταν σε προγραμματισμένο ραντεβού μαζί με τη μητέρα της. Οι δυο γυναίκες απευθύνθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους. Η μητέρα της πήγε στο τμήμα ως μάρτυρας και κατέληξαν και οι δυο στο κρατητήριο.

Διαβάστε την ανάρτηση της Ν.Σ στο facebook στην οποία καλεί όποια γυναίκα έχει δεχτεί κάποιου είδους παρενόχληση από τον συγκεκριμένο άνθρωπο να επικοινωνήσει μαζί της.


«Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε πριν από λίγα λεπτά! Είμαι εγώ και η μητέρα μου! Εχθές δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση και προχώρησα σε μήνυση για το συγκεκριμένο αδίκημα! Το εν λόγω ον, γιατί άνθρωπο δεν θα τον χαρακτήριζα, προχώρησε σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, ενώ υποστήριξε αρχικά πως δεν έκανε τίποτα, ύστερα πως εγώ τον προκάλεσα και μετά πως το είχα στήσει για να του προκαλέσω κάποιου είδους κακό!

Στην αστυνομία φυσικά δήλωσε πως δεν συνέβη το περιστατικό και πως χρήζω ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Ύστερα από τη μήνυση του προχώρησα σε μήνυση για ψεύδη καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδορκία.

Φυσικό επακόλουθο όλων των μηνύσεων είναι το αυτόφορο, όπου και πέρασα μαζί με τη μητέρα μου στο Α.Τ. Κηφισιάς, διότι μηνύθηκε και εκείνη για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδορκία, καθώς ήταν μάρτυρας στο περιστατικό! Η αστυνομία ήταν εξαιρετική απέναντι μας!

Με διάφορους τρόπους έχουμε ενημερωθεί πως το ον έχει πράξει αντίστοιχα και σε άλλες γυναίκες που όμως φοβούνται να καταθέσουν! Το ον επαγγέλλεται οφθαλμίατρος στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας!

Αρχικά κάνω έκκληση, οποία έχει δεχτεί παρενόχληση από τον ίδιο κύριο να επικοινωνήσει μαζί μου!

Επιπλέον, θέλω να σας παροτρύνω αν έχετε υπάρξει στη δυσάρεστη θέση μου, να προχωρήσετε σε καταγγελία οποίας πράξης, γιατί αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται δίπλα μας και ο καθένας σας θα μπορούσε να το πάθει άσχετου φύλου!

Ήμουν τυχερή μέσα στην ατυχία μου, γιατί είχα κοντά μου σε όλο αυτό τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μου, και ακόμη πιο τυχερή που στο αυτόφορο ήταν και η μαμά μου εκεί για εμένα και εγώ για εκείνη ❤️ και όχι δεν φοβάμαι, ούτε ντρέπομαι να μιλήσω για το περιστατικό» ανέφερε η κοπέλα στο facebook της.


AΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM