Εύκολη τυρόπιτα χωρίς φύλλο

Η ελληνική παραδοσιακή τυρόπιτα που μεγάλωσε γενιές και γενιές, έρχεται σε άλλη εκδοχή πιο εύκολη και πιο γρήγορη.

Γίνεται χωρίς φύλλο και έχει την ίδια νοστιμιά με την κλασική της μορφή.

-7 κ.σ. αλεύρι για όλες της χρήσεις

-250 γρ. τυρί γραβιέρα

-1 κ.σ. baking powder

-1/2 ποτήρι γάλα

-3 κ.σ. λάδι

-5 αυγά

-1 φακελάκι βανίλια

-Μπόλικο δυόσμο

Μέσα σε ένα βαθύ μπολ βάζετε το αλεύρι, το baking powder , τα αυγά και τα χτυπάτε πολύ καλά. Στη συνέχεια προσθέτετε το τυρί –τριμμένο- το γάλα, το λάδι, τη βανίλια και τα ανακατεύετε.

Επίσης προσθέτετε τον δυόσμο. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς , ενώ λαδώνετε το ταψί. Ψήνετε για περίπου 45-50 λεπτά.