Ο executive chef Κωνσταντίνος Άκουρος, αντλεί έμπνευση από τη μεσογειακή παράδοση και τη συνδέει με τις αναμνήσεις του ελληνικού τραπεζιού, ενώ οι σύγχρονες τεχνικές της παγκόσμιας γαστρονομίας δείχνουν τον δρόμο για μια σειρά από πιάτα άκρως δημιουργικά.
Αν είσαι meat lover, να δοκιμάσεις οπωσδήποτε κάποια από τις premium κοπές (όλες έρχονται από Αμερική) και, φυσικά, μη φύγεις χωρίς να απολαύσεις την εμπειρία του επιδορπίου. Εκτός από το περίφημο Zambri Τower, ένα προφιτερόλ που μοιράζεται όλη η παρέα, θα σε μαγέψει η μους γάλακτος με tofu καραμέλας, τραγανή βάση από φεγεντίνη, namelaka σοκολάτας γάλακτος και σιρόπι καραμέλας. Για τον chef, τον δημιουργό των γαστριμαργικών απολαύσεων του Zambri, οι πρώτες ύλες ήταν ανέκαθεν και θα συνεχίσει να είναι, το μυστικό της επιτυχίας για κάθε πιάτο που έχει ως στόχο να αναδείξει την περιοχή, τις μνήμες, τις επιρροές.