6 πράγματα που παρατηρούν οι άνδρες στις γυναίκες

Οι άντρες δεν είναι πάντα τόσο καλοί στην έκφραση των συναισθημάτων τους. Ωστόσο, πάντοτε προσέχουν πράγματα που ούτε καν φανταζόμαστε εμείς.

Σε μια σχέση, και ειδικά όταν αυτή δεν είναι στις αρχές της, ξεχνάμε το ότι ο/η σύντροφος μας, μπορεί να τσεκάρει ακόμα και το παραμικρό που κάνουμε.

Αν επιθυμείς να καταλάβεις τα συναισθήματα του, τότε πρέπει να ψάξεις για σημάδια συγκίνησης και λάμψης στα μάτια του όταν σε βλέπει να κάνεις τα παρακάτω 6 πράγματα.

  • Όταν παίζεις με μικρά παιδιά

Στους άντρες αρέσει η εικόνα της καλής τους να ασχολείται με μικρά παιδιά - ακόμα και αν για τον ίδιο τα παιδιά και η οικογένεια δεν αποτελούν σενάριο του άμεσου μέλλοντος.

Μπορεί εκείνος να μην συμμετέχει ενεργά σ'αυτό το παιχνίδι, αλλά το σίγουρο είναι ότι απολαμβάνει το θέαμα και λατρεύει να βλέπει μια πιο μητρική και τρυφερή πλευρά του εαυτού σας.

  • Όταν κόβεις περισσότερο τα μαλλιά σου

Η ιδέα ότι οι άντρες δεν παρατηρούν τις αλλαγές που μπορεί να κάνεις στα μαλλιά σου, είναι παλιό ανέκδοτο. Μπορεί να μην παρατηρήσει ο καλός σας το ένα «δάχτυλο» που έκοψες από το μήκος των μαλλιών σου, αλλά σίγουρα θα το καταλάβει - και θα το σχολιάσει, αν μια μέρα δει τα μαλλιά σου αισθητά πιο κοντά ή πιο σγουρά από ποτέ.

  • Όταν «κάνεις» πως κοιμάσαι - ή κοιμάσαι όντως

Πρόκειται για κάτι το οποίο όλες οι γυναίκες το κάνουν κάπου κάπου. Γιατί άραγε; Μήπως πρόκειται για κάποιου είδους τεστ; Να δεις δηλαδή τι θα κάνει ο καλός σου! Ένας άνδρας αυτά τα προσέχει χωρίς να το καταλαβαίνεις εσύ και κάθε φορά που το κάνεις το «εκμεταλλεύεται»... μπορεί να καρφώσει το βλέμμα του πάνω σου, να σε φιλήσει, να σε αγκαλιάσει... Σίγουρα τρελαίνεται στη θέα αυτή, γιατί φαίνεσαι «απροστάτευτη» και ευάλωτη και με αυτόν το τρόπο, χωρίς να το καταλαβαίνεις, δείχνει το ότι είναι εκεί για σένα!

  • Ο τρόπος που χαμογελάς ότι προσποιείσαι την ενοχλημένη

Αυτό  το κρυφοχαμόγελο είναι πραγματικά αστείο. Ίσως γι’ αυτό γελάει κάθε φορά και εσύ τον παρεξηγείς - δίχως ουσιαστικό λόγο, διότι νομίζεις πως δεν σε παίρνει στα σοβαρά όταν θυμώνεις. Αντιθέτως! Εκείνος γελάει επείδή εσύ η ίδια γελάς!

  • Όταν αγοράζεις καινούργια εσώρουχα

Μπορεί να μην αναγνωρίζει κάθε ρούχο που βρίσκεται στην ντουλάπα σου, αλλά τα εσώρουχα δεν παίρνανε ποτέ απαρατήρητα. Και ούτε του είναι αδιάφορα! Κάνε ένα τεστ και θα το επιβεβαιώσεις. Ζήτησε του να τα κατατάξει σε μια λίστα από το πιο αγαπημένο μέχρι το λιγότερο αγαπημένο. Θα διαπιστώσεις ότι θυμάται ακόμα κι εκείνα τα εσώρουχα που ακόμα και εσύ η ίδια έχεις ξεχάσει.

  • Όταν θυμάσαι μικρά πράγματα που έχει μοιραστεί μαζί σου

Είναι πάντα ωραίο να διαπιστώνεις ότι ο/η σύντροφός σου δίνει σημασία στις ιστορίες που μοιράζεσαι μαζί του. Ειδικά εκείνες που έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που το συζητήσατε. Έτσι μη νομίζεις ότι δεν χαίρεται ο καλός σου που θυμάσαι το όνομα της αγαπημένης του ταινίας ή εκείνη την αστεία οικογενειακή ιστορία που σου περιέγραψε στις διακοπές. Κάθε μικρή λεπτομέρεια που θυμάσαι για εκείνον τον κάνει να νιώθει μια ελαφριά χαρά, ή ακόμα και συγκίνηση - μη πω περηφάνια, διότι καταλαβαίνει ότι ενδιαφέρεσαι και ότι τον ακούς πραγματικά!


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM