3 λόγοι να καθιερώσεις το σεξ... τη Δευτέρα

Μα καλά, ποιός κάνει σεξ τη Δευτέρα; Ποιος έχει διάθεση και κουράγιο; Ομολογουμένως, η Δευτέρα αποτελεί ίσως τη πιο μισητή μέρα της εβδομάδας.

Ήρθε η ώρα να καταρρίψουμε ορισμένους μύθους μιας και δεν στέκουν

 

Αντικειμενικά μιλώντας, η καραντίνα έφερε και κάποια καλά στις ζωές μας. Οι περισσότεροι - αν όχι όλοι, μέναμε μέσα καθημερινά. Τώρα που τελείωσε όμως αυτό και επιστρέψαμε - ας ελπίσουμε για τα καλά, στην κανονικότητα, βλέπουμε τα πράγματα λιγάκι αλλιώς. Εν μέσω εγκλεισμού, υιοθετήσαμε νέες συνήθειες. Σε κάποιες βάλαμε τελεία με το τέλος της καραντίνας, ενώ κάποιες άλλες συνήθειες θα θέλαμε να τις κρατήσουμε. Σωστά;

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί λοιπόν, το σεξ τη Δευτέρα. Η κούραση προφανώς δεν ήταν η ίδια και η «τριβή» με το ταίρι ήταν σίγουρα πιο συχνή και έντονη.

Παρακάτω λοιπόν θα βρεις 3 καλούς λόγους προκειμένου να εντάξεις στη ρουτίνα σου το σεξ τη Δευτέρα και να το δεις εντελώς αλλιώς.

  1. Αρχίζει δυναμικά η εβδομάδα: Τι άλλο να σου πω για να σε πείσω; Αντί να σκέφτεσαι ότι έρχεται η Δευτέρα, η χειρότερη μέρα, κάνε την ανατροπή και κάνε τη Δευτέρα την καλύτερη σου μέρα. Δεν σου λέμε να προγραμματίσεις ντε και καλά το σεξ, αλλά είναι καλό να έχεις στο μυαλό σου ότι αυτή θα είναι η μέρα του πάθους από τώρα και στο εξής. Ποιο Σάββατο;
  2. Βλέπεις αλλιώς τη Δευτέρα: Ναι, είναι δύσκολο να δεις θετικά τη μέρα που έπεται του Σαββατοκύριακου. Όλοι το ίδιο σκεφτόμαστε. Αλλά γιατί να παιδεύεσαι μόνος/η;  Εάν ξεκινάς την εβδομάδα περιμένοντας την Παρασκευή για να περάσεις όμορφα και ξέγνοιαστα, τότε θα ζεις μέσα στη μιζέρια τις μισές μέρες. Το σεξ μπορεί να σε βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση όμως. Και σιγά σιγά, χωρίς να το καταλάβεις, συνδέεις τη Δευτέρα με θετικά και χαρούμενα συναισθήματα - και πράξεις.
  3. Αντίο άγχος και μελαγχολία: Δεν το λέμε εμείς αλλά οι ειδικοί. Η απάντηση στο άγχος αλλά και στη βελτίωση του ύπνου κρύβεται στον οργασμό και μάντεψε ποιά μέρα τον έχεις περισσότερο ανάγκη. Αντί να σκεφτείς ότι δεν είσαι σε mood και θέλεις να κάνεις σεξ μόνο με τέλειες συνθήκες, σκέψου αντίστροφα. Αν νιώθεις χάλια, δημιούργησε εσύ τις συνθήκες και «υιοθέτησε» το σεξ τη Δευτέρα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM