Κάποια πράγματα καλό είναι να μη γίνονται μετά το σεξ - Μάθε ποια είναι αυτά (pics)

Τα dos και τα don'ts του after sex ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να μην έχεις ... προβλήματα.

Το ότι το αντρικό μόριο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής βρίσκεται στην πιο ευαίσθητη φάση του, το γνωρίζεις.

Το ότι η φάση αυτή γίνεται ακόμα πιο ευαίσθητη μετά τον οργασμό, ίσως όμως το αγνοείς.

Άλλαξε λοιπόν συνήθειες μετά το σεξ και μάθε ποια πράγματα καλό είναι να μην κάνεις, όταν τα κορμιά σας χωρίζονται ξανά στα δύο.

  • Βιάζεσαι να πλυθείς

Δεν χρειάζεται πετάγεσαι από το κρεβάτι για να μπεις στο ντους κατευθείαν μετά το σεξ.

Σ' αυτή τη φάση, η ευαίσθητη περιοχή σου -ναι, έχεις κι εσύ, όχι μόνο η κοπέλα σου- είναι υπερευαίσθητη, γι' αυτό καλό είναι να την καθαρίσεις αρχικά με λίγο βρεγμένο χαρτί τουαλέτας κι όχι με μαντηλάκια καθαρισμού, που συνήθως περιέχουν χημικά, οινόπνευμα και αρωματικές ουσίες.

  • Δεν πλένεις τα χέρια σου

Τα γεννητικά όργανα δεν είναι ο μοναδικός φορέας μικροβίων, μετά το σεξ. Τα χέρια αποτελούν επίσης μια καλή πηγή βακτηριδίων και ο καλύτερος τρόπος για να τα σκοτώσεις είναι το πλύσιμο.

  • Δεν πας τουαλέτα

Κατά τη διάρκεια που τα κορμιά σας γίνονται ένα, μπορεί να εισβάλλουν βακτήρια στην ουρήθρα και να προκαλέσουν μόλυνση. Για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο, φρόντισε να ουρείς πάντα μετά το σεξ, ώστε να απομακρύνεις τυχόν μικρόβια από τον οργανισμό σου.

  • Δεν πίνεις νερό

Κι αφού επισκεφθείς την τουαλέτα, μην ξεχάσεις να πιεις ένα ποτήρι νερό. Όταν διατηρείσαι ενυδατωμένος, ουρείς πιο συχνά, άρα διώχνεις περισσότερα βακτήρια από το σώμα σου, πριν προλάβουν να μεταμορφωθούν σε πηγή μόλυνσης.

  • Φοράς καθαρά, αλλά στενά και συνθετικά εσώρουχα

Όσο καλά κι αν σκουπίσεις τη βουβωνική χώρα μετά το αναζωογονητικό ντους, δεν υπάρχει περίπτωση να απομακρύνεις το 100% της υγρασίας και της θερμότητας που έχει αναπτυχθεί στην περιοχή. Φορώντας λοιπόν καθαρά μεν, στενά και συνθετικά εσώρουχα, το μόνο που καταφέρνεις είναι να ευνοείς την ανάπτυξη μυκητιάσεων, μιας και οι μύκητες, λατρεύουν τα υγρά και ζεστά περιβάλλοντα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM