Οι 5 καλύτερες ταινίες και σειρές που αξίζει να δείτε αυτή την βδομάδα στο Netflix ( pics+video)

Την περίοδο αυτή το Netflix έχει την τιμητική του. Όχι μόνο επειδή είμαστε στο σπίτι και περνάμε ώρες μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης, αλλά και επειδή στην πλατφόρμα υπάρχουν πραγματικά  εξαιρετικές παραγωγές που μας καθηλώνουν.

Το Νetflix δεν σταματά να μας εκπλήσσει, αφού αυτή τη βδομάδα θα κυκλοφορήσουν νέες ταινίες και σειρές που αξίζει να τους δώσουμε μία ευκαιρία.

Επιλογές υπάρχουν πολλές ακόμα και για τους πιο δύσκολους τηλεθεατές.

Σας παρουσιάζουμε τις ταινίες και τις σειρές που θα βγουν στην πλατφόρμα αυτή την βδομάδα.

Καθίστε αναπαυτικά, συντονιστείτε και απολαύστε.

 

 

After Life, Season 2 ( 24/4/2020)

 

 

Μετά την επιτυχημένη πρώτη σεζόν, ο νέος κύκλος του κωμικού δράματος ακολουθεί τον Tony Gervais, να προσπαθεί τους ανθρώπους που τον στήριξαν  μετά το θάνατο της γυναίκας του. Ενώ εξακολουθεί να παλεύει με την θλίψη του, η δεύτερη σεζόν βρίσκει τον Tony να προσπαθεί να γίνει καλύτερος φίλος , αντιμετωπίζοντας διαφορετικά προβλήματα, ενώ αντιμετωπίζει και την ανεργία, αφού η τοπική εφημερίδα όπου εργάζεται είναι έτοιμη να κλείσει.

 

Extraction ( 24/4/2020)

 

Στην ταινία ο ηθοποιός του « Τhor» τον Tyler Rake, έναν ατρόμητο μισθοφόρο της μαύρης αγοράς, στο απόγειο της καριέρας του που μισθώνεται για να σώσει τον γιο ενός φυλακισμένου διεθνούς εγκληματία, ο οποίος έχει απαχθεί.

 

 

 

Dangerous lies ( 30/4/2020)

 

Η υπόθεση της ταινίας περιστρέφεται γύρω από μία νοσοκόμα η οποία κληρονομεί ξαφνικά την έπαυλη του ασθενή της ύστερα από το θάνατό του. Τα νέα της πλούτη όμως περιτριγυρίζονται από σκοτεινά μυστικά που την μπλέκουν σε απάτες και κινδύνους. Σίγουρα οι φαν του «Riverdale» θα θέλουν να την παρακολουθήσουν αφού  πρωταγωνίστρια είναι Camila Mendez.

 

Hollywood ( 1/5/2020)

Η συγκεκριμένη σειρά αφορά μία ομάδα επίδοξων ηθοποιών και κινηματογραφιστών στο Hollywood μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, που προσπαθούν να το κάνουν μεγάλο και γνωστό, ανεξάρτητα από το κόστος. Ένα ιστορικό δράμα που αξίζει να αφιερώσεις χρόνο.

 

 

Murder to Mercy : The Cyntoia Brown Story ( 29/4/2020)

 

Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που περιστρέφεται γύρω από την Σιντόια Μπράουν όταν καταδικάζεται σε ισόβια, ερωτήματα γύρω από το παρελθόν της, την φυσική της κατάσταση και τον ίδιο το νόμο θέτουν την ενοχή της υπό αμφισβήτηση.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM