Top 3 πιο όμορφοι κήποι στον κόσμο

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τους πιο εντυπωσιακούς κήπους του κόσμου που μπορείτε να επισκεφθείτε.

 

CLAUDE MONETS GARDEN ( ΓΑΛΛΙΑ)

Ποιος δεν θα ήθελε να περπατήσει μέσα σε ένα όμορφο κήπο στη γαλλική ύπαιθρο; Ο ιμπρεσιονιστής ζωγράφος  Κλοντ Μονέ είχε την ίδια ιδέα όταν αποφάσισε να μετακομίσει στο γραφικό χωριό Ζιβερνί τη στιγμή που το αντίκρισε μέσα σε ένα τρένο.Αγόρασε το δικό του σπίτι εκεί και έφτιαξε έναν μεγάλο κήπο σχεδόν ίδιο με τα έργα τέχνης του.Ο ίδιος είχε δηλώσει : « Ο κήπος μου είναι το πιο όμορφο έργο μου».

 

 

VILLA DESTE (ΙΤΑΛΙΑ)

Είναι μια ιστορικής αξίας έπαυλη του 16ου αιώνα στο Τίβολη,32 χιλιόμετρα ανατολικά της Ρώμης. Η υπέροχη αυτή βίλα διαθέτει ένα από τα πλέον εντυπωσιακά συγκροτήματα κήπων και σιντριβανιών του κόσμου.Τα διάφορα επίπεδα,οι κρήνες με τα παιχνιδίσματα του νερού και το καταπράσινο τοπίο με τα δέντρα και διαφόρων ειδών φυτά έκανα τον κήπο της Villa d’Este  ένα από τους ομορφότερους της Ευρώπης.

 

BUTCHART GARDENS ( ΚΑΝΑΔΑΣ)

Οι κήποι βρίσκονται 24 χιλιόμετρα από τη Βικτώρια,κοντά στο Βανκούβερ του Καναδά. Πολλοί επισκέπτες απολαμβάνουν τις βόλτες τους σε 220 στρέμματα ανθισμένης γης,ανάμεσα σε 900 διαφορετικά είδη φυτών και λουλουδιών.Η κατασκευή τους ξεκίνησε από τη Jennie Butchart το 1909 στη θέση ενός λατομείου για την παραγωγή τσιμέντου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM