Αμοργός: Πόλος έλξης για ταξιδιωτικά γραφεία και ξένα ΜΜΕ

Ταξιδιωτικά γραφεία αλλά και ξένα μέσα ενημέρωσης προτρέπουν τους πελάτες και τους αναγνώστες τους να επισκεφτούν φέτος την Αμοργό

Ένα μεγάλο τουριστικό πρακτορείο στην Ιταλία, το VacanzeGreche.com ειδικεύεται μεμονωμένα σε ελληνικούς προορισμούς. Στην ιστοσελίδα του χαρακτηρίζει την Αμοργό ως «το νησί του γαλάζιου, της γοητείας και της παρθένας φύσης» και προσθέτει: «Έτσι μοιάζει η Αμοργός. Τα όμορφα τοπία και οι φιλικοί κάτοικοι θα σας καλωσορίσουν σε αυτό το μικρό νησί. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε πλούσια πιάτα σε νόστιμες ταβέρνες και ρομαντικά ηλιοβασιλέματα».

Το Greek City Times, μια μεγάλη ιστοσελίδα με έδρα την Αυστραλία το οποίο ειδικεύεται στην Ελληνική κουλτούρα και παράδοση. Αναδημοσιεύει τη λίστα του Conde nast traveler με τα καλύτερα νησιά για το 2021 όπου η Αμοργός εμφανίζεται στην 6η θέση.

Το Evaneos αποτελεί την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα στον κόσμο που επιτρέπει στους ταξιδιώτες να κλίνουν tailor-made ταξίδια απευθείας με έναν τοπικό ταξιδιωτικό πράκτορα ανάλογα τον προορισμό που τους ενδιαφέρει. Για την Αμοργό γράφει, μεταξύ άλλων: «Η Αμοργός, ένα υπέροχο νησί του συγκροτήματος των Κυκλάδων, προσφέρει μια πιο ήσυχη, εναλλακτική λύση αντί τα πιο τουριστικά νησιά της Μυκόνου και της Σαντορίνης».

Τέλος, η βρετανική εφημερίδα Evening Standard σε άρθρο για τα καλύτερα ελληνικά νησιά που αξίζει κανείς να επισκεφθεί, επιφυλάσσει και αυτή, με τη σειρά της, εγκωμιαστικά σχόλια για το νησί των Κυκλάδων που, όπως τονίζει, «φημίζεται για το ορεινό τοπίο, με απόκρημνους βράχους, στενούς κολπίσκους και μαγευτικές περιοχές, ιδανικές για πεζοπορία, καταδύσεις και αναρρίχηση».

Τι δήλωσε η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πόπη Δεσποτίδη

«Είμαστε ικανοποιημένοι από τα θετικά μηνύματα που έρχονται για το νησί μας από τις διεθνείς αγορές» τονίζει η αντιδήμαρχος Τουρισμού Πόπη Δεσποτίδη και προσθέτει ότι «αυτό αποδεικνύει ότι κάθε ενέργειά μας έχει αποτέλεσμα, πράγμα που περιμένουμε να φανεί και όταν ανοίξει η τουριστική περίοδος».

Πηγή: kedenews.gr

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM