Top 3 νησιά του Ιονίου (pics)

Τα νησιά του Ιονίου είναι γνωστό πως χαρακτηρίζονται από τα τιρκουάζ χρώματα των θαλασσών τους. Τα κρύα νερά σε συνδυασμό με τα μαγευτικά φυσικά τοπία αφήνουν ανεξίτηλες εικόνες σε όσους τα έχουν επισκεφτεί.

Παρακάτω θα δείτε τρία από τα νησιά του Ιονίου που κάνουν ίσως τη διαφορά δημιουργώντας έναν επίγειο παράδεισο.

  • Παξοί

Τα παραδοσιακά αρχοντικά σε συνδυασμό με τα καταγάλανα νερά προσφέρουν και στον πιο ιδιότροπο ταξιδιώτη μερικούς λόγους για να εκτιμήσει την απλότητα που κυριαρχεί στο νησί. Χωρίς τους ξέφρενους ρυθμούς των κοσμοπολίτικων νησιών και χωρίς να «βροντοφωνάζει», το πράσινο φυσικό τοπίο του νησιού μαζί με την αρχιτεκτονική του είναι σίγουρο πως θα σας συνεπάρει.

 

  • Λευκάδα

Ένα από τα πιο γνωστά νησιά του Ιονίου, όπου συρρέει πλήθος τουριστών κάθε καλοκαίρι για τις παραλίες και τα extreme sports. Η Λευκάδα δε διαθέτει την ηρεμία των Παξών, αντί αυτού όμως έχει όλα τα φόντα για όσους αγαπάνε την εξερεύνηση. Πεζοπορία, wind και kite surfing και paragliding είναι μερικές επιλογές για τους λάτρεις κάθε είδους σπορ.

Ιονίου

​​​​​​​

  • Κεφαλονιά

Η Κεφαλονιά δικαιώνει όσους την επισκέπτονται με το τοπίο να μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι. Η παραλία «Μύρτος» που δικαίως θεωρείται η πιο διάσημη του νησιού, αλλά και το λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης με τους σταλακτιτικούς σχηματισμούς, φτάνουν για να σας πείσουν να επισκεφτείτε το νησί άμεσα.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM