Λαμία: Μοιρασιά των βαθμών με την Λάρισα

Λαμία και ΑΕΛ έμειναν πίσω στη μάχη της εξάδας με σκορ 0-0 , έχοντας αμφότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν και τον Παπαδόπουλο να παίρνει πίσω σωστά υπόδειξη πέναλτι υπέρ της δεύτερης.

Οι Φθιωτοί είχαν τις ευκαιρίες τους για να σκοράρουν, με τους Βάντερσον στο 18’ και Καραμάνο στο 53’ να πρωταγωνιστούν στις σημαντικότερες, αλλά δεν βρήκαν γκολ κι έφτασαν έτσι τις… δέκα ισοπαλίες στο φετινό πρωτάθλημα!

Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τους «βυσσινί», οι οποίοι θα μπορούσαν να πάρουν το «τρίποντο» κυρίως στις φάσεις με τον Παπάζογλου στο 63ο λεπτό, αλλά και δέκα λεπτά μετά, όταν κέρδισαν αρχικά πέναλτι σε ανατροπή του Μπέρτου από τον Μπεχαράνο, αλλά τελικά με τη χρήση VAR αυτό έγινε ορθώς φάουλ έξω από την περιοχή.

Το 0-0 ανεβάζει μεν τη Λαμία στους 25 βαθμούς και πάει την ΑΕΛ στους 26 πόντους, αλλά οι δύο ομάδες έχουν απόσταση τριών και δύο βαθμών αντίστοιχα από την επιθυμητή έκτη θέση, με παιχνίδι παραπάνω, τρεις «στροφές» πριν το τέλος της κανονικής περιόδου...

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (4-2-3-1): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα (81’ Βασιλόγιαννης), Τιρόνε (79‘ Νιασέ), Καραμάνος, Μπιανκόνι (66’ Ρόμανιτς).

ΑΕΛ (4-4-2): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Μούζεκ, Κάτσε, Γκαζάλ, Σεσέροβιτς (81’ Νούνιτς), Βινίσιους (62’ Τόρζε), Ουάρντα, Παπάζογλου.

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας).

Διαιτητής VAR: Αθανάσιος Κέζος (Κιλκίς).