Με κορονοϊό ο Βύντρα – Με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο! (pic)

Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να μεταφερθεί ο Λουκάς Βύντρα, αφού από την Τετάρτη είναι ένας από τους παίκτες της Λαμίας που έχει προσβληθεί με κορονοϊό.

Η Λαμία είναι η τελευταία χρονικά ομάδα που «χτυπήθηκε» από τον κορoνοϊό, καθώς ανακοίνωσε το Σάββατο 9 θετικά κρούσματα μετά από τεστ που διενεργήθηκαν, με αποτέλεσμα να αναβληθεί το σημερινό ματς με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Μάλιστα φαίνεται πως ένας εξ αυτών είναι και ο Λουκάς Βύντρα που προσβλήθηκε από τον ιό, και χρειάστηκε να διακομισθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Λαμίας το βράδυ του Σαββάτου (19/12).

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του LamiaReport, ο Βύντρα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, ωστόσο ο πυρετός και τα αναπνευστικά προβλήματα που τον ταλαιπωρούν, επιβάλλουν την παραμονή του στην ειδική κλινική Covid-19 στο νοσοκομείο της Λαμίας

Αξίζει να σημειωθεί πως τα ονόματα των 9 κρουσμάτων δεν έχουν γίνει γνωστά από τη Λαμία, ενώ όλοι στον σύλλογο ακολουθούν πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο.