Ευρωλίγκα: Αναβλήθηκαν τα δύο ματς του Ολυμπιακού! (pics)

Σε αναβολή οδηγήθηκαν τα δύο ματς των Πειραιωτών στη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας, έπειτα από τα νέα κρούσματα κοροναϊού στους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και τέταρτο θετικό δείγμα το βράδυ της Δευτέρας (16/11) και ήταν φυσικό επόμενο να μη γίνουν οι αναμετρήσεις με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν την προσεχή Τετάρτη και προσεχή Παρασκευή αντιστοίχως.

 

Η ανακοίνωση της Ευρωλίγκας για την αναβολή των δύο αναμετρήσεων αναφέρει:

 

«Η Ευρωλίγκα ανακοινώνει τις ακόλουθες αλλαγές στο καλεντάρι σε ό,τι αφορά τη Regular Season 2020-21:

  • Aναβλήθηκε η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός που επρόκειτο να διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου. Ο Ολυμπιακός αιτήθηκε την αναβολή του αγώνα λόγω της εθνικής νομοθεσίας που επιβάλλει μέτρα καραντίνας στην ομάδα, η οποία την αφήνει χωρίς τον μίνιμουμ αριθμό των οκτώ διαθέσιμων παικτών που απαιτούνται για να αγωνιστεί.
  • Η αναμέτρηση Βιλερμπάν-Ολυμπιακός που επρόκειτο να διεξαχθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, αναβλήθηκε. Ο Ολυμπιακός αιτήθηκε την αναβολή του αγώνα λόγω της εθνικής νομοθεσίας που επιβάλλει μέτρα καραντίνας στην ομάδα, η οποία την αφήνει χωρίς τον μίνιμουμ αριθμό των οκτώ διαθέσιμων παικτών που απαιτούνται για να αγωνιστεί».