Ζαμπετάκης: Επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της Δροσάκη κατά του Φιλιππίδη

Ο Λευτέρης Ζαμπετάκης επιβεβαίωσε τις καταγγελίες της Λένας Δροσάκη κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός Λευτέρης Ζαμπετάκης, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τη Λένα Δροσάκη και τον Πέτρο Φιλιππίδη το 2019 στην παράσταση «Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές» επιβεβαίωσε τις κατηγορίες της ηθοποιού.

Η καταγγελία της Λένας Δροσάκη

«Άρχισαν τα ίδια περιστατικά, άλλες φορές κατ’ ιδίαν, αλλά ενώπιων όλου του θιάσου. Κάποια στιγμή όλη αυτή η απαράδεκτη και προσβλητική συμπεριφορά έφθασε στο αποκορύφωμά της.

Μια μέρα χωρίς λόγο επιτέθηκε λεκτικά και με απίστευτη ένταση ενάντια σε εμένα και τον συνάδελφό μου Λευτέρη Ζαμπετάκη, νομίζοντας ότι έχουμε κάποια ερωτική σχέση, πράγμα που δεν ίσχυε. Η πρόβα διακόπηκε και η κα Δανδουλάκη ανακοίνωσε στον Πέτρο Φιλιππίδη ότι δεν θα χρειαστεί άλλο τις υπηρεσίες του ως σκηνοθέτη. Έφυγε ο “ισχυρός” και όχι ο αδύναμος», δήλωσε συγκεκριμένα στην καταγγελία της η Λένα Δροσάκη.

Το μήνυμα του Λευτέρη Ζαμπετάκη

«Επιβεβαιώνω τα γεγονότα που αναφέρει η συνάδελφος Λένα Δροσάκη στην καταγγελία της που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας. Είμαι μαζί της και θα την στηρίξω όπου μου ζητηθεί. Συγχαίρω επίσης για το θάρρος τους την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, της οποίας το ήθος και το ακέραιο του χαρακτήρα της γνωρίζω πολύ καλά καθώς και την Πηνελοπη Αναστασοπούλου, με την οποία μπορει να μην έχουμε συνεργαστεί ποτέ αλλά αναγνωρίζω τη δύναμη που χρειάστηκε για να σπάσει τη σιωπή της μαζί με τις άλλες συναδέλφους.

Θα ήθελα να εξάρω επίσης τη στάση και την απόφαση που πήρε ως θιασάρχης η κυρία Κάτια Δανδουλάκη μόλις πληροφορήθηκε τα γεγονότα που αφορούν στην καταγγελία της Λένας Δροσάκη», ανέφερε στο μήνυμά του ο Λευτέρης Ζαμπετάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM