Ξιάρχος για Λιγνάδη: «Είδα πράγματα που τότε έμοιαζαν πονηρά, τώρα ονομάζονται έγκλημα»

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Τάσος Ξιάρχος «καρφώνει» τον Δημήτρη Λιγνάδη

Ο γνωστός χορογράφος Τάσος Ξιάρχος δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Δημήτρη Λιγνάδη από τον καιρό που συνεργάζονταν, πριν από εννέα χρόνια.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Ακούω πολλά και βλέπω καθημερινά πολλά για αυτόν τον άνθρωπο που γνώρισα το 2012. Πολύ νέος εγώ τότε. Το αρνητικό είναι πως βλέποντάς τον κάθε μέρα στην τηλεόραση θυμάμαι και εγώ πολλά…. όσο περνάνε οι ώρες περισσότερα. Εγώ απλά πάντα έφευγα…. Δεν έχει σημασία πλέον τι έγινε στον κάθε ένα από εμάς, σημασία έχει να μην αφήνουμε να γίνεται από εδώ και πέρα τίποτε σε κανέναν "επόμενο" από κανέναν "επόμενο". Τότε 19 χρόνων εγώ και χωρίς να ξέρω τα στοιχειώδη, τώρα 28 ξέροντας ότι η μνήμη παίζει παιχνίδια, μπορώ να καταλάβω γιατί μου άρεσε η θέα από το μπαλκόνι του».

 

Ωστόσο, ο Τάσος Ξιάρχος δεν έμεινε εκεί και συνέχισε με ένα instastory στο οποίο δηλώνει πως κάποια πράγματα που είδε τότε ήταν εγκληματικά.

«Το ποστ που έκανα είναι απλά μια ανάμνηση. Δεν ήξερα να αξιολογώ τις καταστάσεις. Όμως είδα πράγματα που τότε έμοιαζαν πονηρά, τώρα ονομάζονται έγκλημα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τάσος Ξιάρχος instastory λιγνάδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM