Βολιώτη για Λόγω Τιμής: «Έπαθα αιμάτωμα από το χαστούκι του Κούρκουλου»

Στο χαστούκι του Άλκη Κούρκουλου, που δέχθηκε για τις ανάγκες του γυρίσματος στο «Λόγω Τιμής», αναφέρθηκε η Βίκυ Βολιώτη.

Η γνωστή ηθοποιός, Βίκυ Βολιώτη, αποκάλυψε πως το χαστούκι του τότε συμπρωταγωνιστή της ήταν τόσο δυνατό που έπαθε αιμάτωμα στο μάτι.

Η σειρά «Λόγω Τιμής» προβαλλόταν την περίοδο 1996-1997 μέσα από τη συχνότητα του Mega, έχοντας μεγάλη απήχηση στο νεανικό κοινό. Η πλοκή της σειράς με φόντο την πόλη της Πάτρας και τα φοιτητικά χρόνια στην Αθήνα, έκαναν το «Λόγω Τιμής» επιτυχία.

Η Βίκυ Βολιώτη, αναφερόμενη στην σκηνή με το πολυσυζητημένο χαστούκι δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η τελευταία σκηνή που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού και ήμασταν μέσα στην παρέλαση, ήταν πολύ δύσκολα και επικίνδυνα. Ήταν κλειστοφοβικά σχεδόν, γιατί ήμασταν εν μέσω χιλιάδων ανθρώπων, οι οποίοι ήταν σε ένα τελείως διαφορετικό κλίμα, μεθυσμένοι, χαρούμενοι… κι εμείς έπρεπε να δουλέψουμε με συνθήκες πολύ δύσκολες και προσπαθώντας κυριολεκτικά να μην χάσουμε ο ένας τον άλλον»

«Ήταν πάρα πολύ δυνατό χαστούκι, αληθινότατο. Εν τω μεταξύ, ο καημένος ο Άλκης Κούρκουλος μου έλεγε από το πρωί που είχαμε πάει στο γύρισμα «Βίκυ πώς θα σου δώσω αυτό το χαστούκι, δεν μπορώ! Έχω βαρύ χέρι». Του λέω «Έλα μωρέ τώρα». Και έρχεται η σκηνή… Αν ακούσει κανείς τη σκηνή, ακούγομαι να κάνω ένα «α…». Εξεπλάγην τόσο πολύ από την ένταση του χαστουκιού και μετά έπαθα και αιμάτωμα στο μάτι. Μια φορά το γυρίσαμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM