Βίκυ Κουλιανού: Το πρόβλημα υγείας που την έκανε να αρνηθεί πρόταση για ριάλιτι επιβίωσης

Tο μοντέλο που μεσουρανούσε στις πασαρέλες τη δεκαετία του 1990 μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Η Βίκυ Κουλιανού μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στην εφημερίδα On Time, το οποίο και ήταν ο λόγος που δεν μπήκε σε ριάλιτι επιβίωσης.

Η Βίκυ Κουλιανού είναι ένα από τα καταξιωμένα μοντέλα, που στη δεκαετία του '90 έχει πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα στις παγκόσμιες πασαρέλες μόδας, επιδεικνύοντας δημιουργίες κορυφαίων σχεδιαστών.

Η ίδια δήλωσε δήλωσε χαρακτηριστικά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση και την αφήνει εκτός παιχνιδιών: «Η αλήθεια είναι ότι μου είχαν κάνει πρόταση να συμμετάσχω στο Nomads όμως λόγω του προβλήματος που έχω στη μέση, έχω σπονδυλοαρθροπάθεια, δεν μπορώ να κάνω αγωνίσματα που έχουν τέτοιο βαθμό δυσκολίας, γιατί μου έχει απαγορεύσει μέχρι και συγκεκριμένες ασκήσεις να κάνω οπότε θα έμπαινα εύκολα σε κάποιο ριάλιτι που δε θα είχε τόσο σωματική κόπωση».

Όπως τόνισε στη συνέχεια η Βίκυ Κουλιανού την σπονδυλοαρθροπάθεια, που είναι μια κάκωση των σπονδύλων, την έπαθε στο θέατρο από έναν ρόλο. «Ήταν πριν από έξι περίπου χρόνια στην παράσταση ‘η ψευτουπηρέτρια’ του Μαριβώ» συμπλήρωσε.

Βίκυ Κουλιανού

«Επειδή υποδυόμουν έναν ρόλο ανδρικό που είχε πολλές απαιτήσεις κινησιολογικά και σε κάποια απότομη κίνηση στις πρόβες και μετά στις παραστάσεις προέκυψε από το πρόβλημα στη μέση μου» συμπλήρωσε.

«Έχει πλησιάσει ο ένας σπόνδυλος τον άλλον και έχει μειωθεί το υγρό μεταξύ των σπονδύλων κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις απότομες κινήσεις πολλές γιατί μπορεί να ‘κλειδώσει’ η μέση εκεί να χρειαστεί να κάνεις ενέσεις για να επανέλθεις. Πονάω όταν αλλάζει ο καιρός. Αν δεν είχα αυτό θα το σκεφτόμουν να μπω στο Survivor. Στη Φάρμα μπορεί να πήγαινα. Μου άρεσε όταν την είχα δει παλιά», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM