Το video του Πετράκου για τον κοροναϊό που έγινε viral

Το video περίπου μισής ώρας του Γρηγόρη Πετράκου για τον κοροναϊό έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.

Στο εν λόγω video του Γρηγόρη Πετράκου, ο ίδιος ο τραγουδιστής αναφέρει στατιστικά στοιχεία σχετικά με την πανδημία και δηλώνει πως «δεν υπήρξε έξαρση επιδημίας».

Ο ίδιος αποδέχεται κατά τη διάρκεια του επίμαχου video πως υπάρχει κοροναϊός, αλλά δεν πιστεύει ότι αποτελεί πανδημία.

Λόγω του ότι δεν υπάρχει μεγάλο ποσοστό θνησιμότητας, ο Γρηγόρης Πετράκος λέει συγκεκριμένα: «Αν δεν μας είχε πληροφορήσει κανείς ότι είμαστε σε πανδημία, εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν θα είχαμε καταλάβει τίποτα».

Παράλληλα, ο σύντροφος της Θεοφανίας Παπαθωμά εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία προσέφερε υπέρογκα ποσά για διαφημιστικές καμπάνιες και τον Μεγάλο Περίπατο και όχι για την ενίσχυση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.

«Τα lockdown δεν επηρεάζουν τις επιδημίες»

«Δεν υπήρξε καμία έξαρση επιδημίας και τίποτα ανησυχητικό στη χώρα μας. Τα lockdown δεν επηρεάζουν τις επιδημίες, αλλά έχουν σκοπό να μεταδώσουν την καμπύλη της μετάδοσης» υποστηρίζει, μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, όπως λέει οι θάνατοι τους πρώτους μήνες του 2020 ήταν λιγότεροι από το 2019 παρά το γεγονός ότι είχαμε την πανδημία.

Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, ο Γρηγόρης Πετράκος δημοσίευσε το video στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφοντας στη λεζάντα «καλή λευτεριά».

Η εμφάνιση στην εκπομπή του Σρόιτερ

Παράλληλα, ο τραγουδιστής γνωστοποίησε πάλι μέσω Facebook, πως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (29/10) η εκπομπή «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ θα δείξει μια συνέντευξη στην οποία συμμετείχε. Ωστόσο, αυτή η συνέντευξη είχε γίνει πριν ένα μήνα.

«Σήμερα τα μεσάνυχτα στην εκπομπή του Σροιτερ θα δείξει τη συνέντευξη στην οποία συμμετείχα εγώ, ο κορυφαίος λοιμοξιολογος κ. Καβαλιώτης και ο Σύψας. Επίσης υπάρχει παρέμβαση του γιατρού Βόβολη.

Η συνέντευξη έγινε πριν ένα μήνα...

Δεν ξέρω γιατί άργησε τόσο να βγει, ίσως για να έρθουμε στα 1500 κρούσματα ενώ τότε μιλούσαμε εμείς για 400.

Ειδα το trailer της εκπομπής και φυσικά ο τίτλος είναι

"κορονοϊός και θεωρίες συνομωσιας"

Εγώ στην συνέντευξη είπα ακριβώς όσα είδατε στο χθεσινό μου βίντεο. Γι αυτό και το δημοσίευσα χθες..

Για να επιβλέπω εγώ το μοντάζ...

Ώστε σήμερα το βράδυ, αν το μοντάζ του καναλιού έχει κάνει τα δικά του εσείς να ξέρετε ακριβώς ποια ήταν η δική μου πρόθεση.

Για να είμαι δίκαιος ο κ. Σροιτερ ήταν ευγενεστατος και κάναμε μια πολύ καλή κουβέντα για όλα. Ελπίζω το ίδιο ευγενικοι να είναι και οι άνθρωποι του καναλιού στο μοντάζ...» έγραψε στην ανάρτησή του.

Σήμερα τα μεσάνυχτα στην εκπομπή του Σροιτερ θα δείξει τη συνέντευξη στην οποία συμμετείχα εγώ, ο κορυφαίος...

Δημοσιεύτηκε από Grigoris Petrakos στις Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM