Τζούλια Νόβα: «Με κλείδωνε σπίτι, δεν με άφηνε να βγω ούτε στο μπαλκόνι» (vid)

Η Τζούλια Νόβα μίλησε στον τηλεοπτικό φακό και αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Γιάννη Μάρκου και προχώρησε σε μια εξομολόγηση για την πρώτη της σχέση στην Ελλάδα.

«Περνάω πολύ ήρεμα αυτή την περίοδο. Ετοιμάζομαι να πάω στον Όλυμπο, θα ανέβω στην κορυφή, ήταν πάντα το όνειρό μου να το κάνω και φέτος βρήκα την κατάλληλη παρέα, μεγάλη παρέα, και θα ανεβούμε όλοι μαζί. Αυτό το καλοκαίρι ξεκίνησε δύσκολα, στη συνέχεια άρχισα να προσαρμόζομαι, πήγα κάποιες διακοπές με φίλες, με φίλους, ξεχάστηκα.

Ειδικά στην αρχή, όταν χώρισα, ήμουν αρκετά ταραγμένη, ήμασταν πολλά χρόνια μαζί. Μιλάμε τώρα με τον Γιάννη, η σχέση μας τώρα είναι καλύτερη, καμία σχέση με πριν. Κάτι υπάρχει τώρα στη ζωή μου, αλλά δεν θέλω να το συζητήσω, είναι πολύ νωρίς. Το να υπάρχει φλερτ στη ζωή μου είναι απολύτως φυσιολογικό, δεν θα έμενα στο… ράφι όλο αυτόν τον καιρό.

Όταν έμαθα ότι ο Γιάννης έχει προχωρήσει στη ζωή του το πήρα πολύ θετικά. Ήθελα να τον δω χαρούμενο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να βγούμε και ζευγάρια με τη νέα σχέση του Γιάννη. Όταν έμενα με τον Γιάννη είχε τύχει να φιλοξενήσουμε και την πρώην γυναίκα του στο σπίτι, εκείνη δεν το άντεχε, εγώ δεν είχα πρόβλημα.

Η πρώτη μου σχέση στην Ελλάδα δεν με άφηνε να βγαίνω καν από το σπίτι, όταν έλειπε δεν με άφηνε να βγαίνω ούτε στο μπαλκόνι. Αν πήγαινε το καλοκαίρι διακοπές για 1-2 μήνες που έφευγε με τους γονείς του στα νησιά, εγώ έμενα κλειδωμένη σπίτι, ούτε μπαλκόνι. Ο γάμος πλέον δεν είναι ο πρώτος μου στόχος», δήλωσε χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM