Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Μέρι Γουίλσον

Απεβίωσε σε ηλικία 76 ετών η Μέρι Γουίλσον (Mary Wilson), τραγουδίστρια και ιδρυτικό μέλος των θρυλικών The Supremes

Την τελευταία της πνοή άφησε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο σπίτι της στη Νεβάδα η διάσημη τραγουδίστρια και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος The Supremes, Μέρι Γουίλσον.

Την  είδηση του θανάτου της επιβεβαίωσε ο μάνατζερ και καλός της φίλος, Jay Schwartz, μιλώντας στο CNN.

Πιο συγκεκριμένα, και πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η 76χρονη τραγουδίστρια «έφυγε ξαφνικά» το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι όπου και διέμενε στη Νεβάδα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της.

Ποια ήταν η Μέρι Γουίλσον

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μέρι Γουίλσον γεννήθηκε το 1944 και αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος των The Supremes μαζί με την Νταϊάνα Ρος και τη Φλόρενς Μπάλαρντ. Το σχήμα, που είχε ιδρυθεί στο Ντιτρόιτ το 1959 και αρχικά έφερε το όνομα The Primettes, έμεινε στην ιστορία της μουσικής βιομηχανίας ως ένα από τα πιο επιτυχημένα γυναικεία συγκροτήματα όλων των εποχών, με κορυφαίες, για την εποχή, πωλήσεις.

Να σημειωθεί κάπου εδώ πως όταν η Μέρι Γουίλσον ξεκίνησε αυτό το μαγικό ταξίδι, ήταν μόλις 15 ετών.

Ακούστε ένα από τα πιο γνωστά κομμάτια του συγκροτήματος:

«Η Γουίλσον "έσπασε" τα κοινωνικά και φυλετικά εμπόδια», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο μάνατζερ και καλός της φίλος, Jay Schwartz. «Ήταν αστέρι από μόνη της. Ήταν ιδιαίτερα σημαντική για εμένα. Ήταν μια ντίβα που θα μας λείψει πολύ», συμπλήρωσε.

Να σημειωθεί πως δύο μέρες πριν από τον θάνατό της η Γουίλσον είχε ανακοινώσει με βίντεό της πως δουλεύει νέο σόλο υλικό.

Δείτε παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM