Τέτα Καμπουρέλη: Το βιογραφικό της γνωστής αισθητικού

Με το προσωνύμιο «εθνική μανικιουρίστ», η Τέτα Καμπουρέλη κατάφερε να φτιάξει τη δική της αυτοκρατορία

Η τηλεοπτική αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη ήταν αρκετά ατίθαση στην παιδική της ηλικία, ωστόσο στο σχολείο ήταν καλή μαθήτρια. Ο πατέρας της, Χρήστος, ήταν υδραυλικός στο επάγγελμα, ενώ η μητέρα της, Κλειώ, εργαζόταν ως καμαριέρα σε γνωστό ξενοδοχείο στην περιοχή της Καισαριανής.

Η ίδια είναι η μικρότερη της οικογένειας, καθώς έχει δύο μεγαλύτερες αδελφές, τη Μυρσίνη και την Ελισάβετ.

Η επαγγελματική πορεία

Από μικρή ηλικία θέλησε να είναι ανεξάρτητη. Έτσι έμαθε την τέχνη της αισθητικής, προκειμένου να γίνει οικονομικά ανεξάρτητη και να μη βασίζεται στους γονείς της.

«Από μικρή, ήθελα να είμαι οικονομικά ανεξάρτητη, γι’ αυτό αργότερα επέλεξα να πάω σε μια σχολή που θα μου έδινε τα εφόδια ώστε να μπορέσω να εργαστώ άμεσα» είχε δήλωσε χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Στο ξεκίνημα της καριέρας της δούλευε στην Καισαριανή, ωστόσο η φήμη της ξεπέρασε τα όρια άρχισε να πηγαίνει στα σπίτια των πελατών της για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Ως γνήσια Αιγόκερως, η Τέτα Καμπουρέλη γύριζε όλη την Αθήνα προκειμένου να φτιάξει «όνομα».

Τέτα Καμπουρέλη κρέμες

Σταδιακά, το πελατολόγιό της έγινε «χρυσό», καθώς πολύ γνωστά ονόματα της ελληνικής σόουμπιζ ήθελαν να επιμεληθεί τον καλλωπισμό τους.

Το μεγάλο «μπαμ» στην καριέρα της έγινε με την παρουσία της σε τηλεοπτικές εκπομπές όπου παρουσίαζε τη δουλειά της. Με αυτόν τον τρόπο καθιερώθηκε στα μάτια του τηλεοπτικού κοινού ως «εθνική νυχού».

Πλέον, διαθέτει το δικό της ινστιτούτο αισθητικής στο Χαλάνδρι.

Η προσωπική της ζωή

Η Τέτα Καμπουρέλη είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία και θεατρικό παραγωγό Βασίλη Γκουρούση. Μαζί έχουν αποκτήσει τρεις γιους, τον Χρήστο, τον Αλέξη και τον Παναγιώτη, αλλά και τρία εγγόνια.

Βασίλης Γκουρούσης Τέτα Καμπουρέλη

«Ήρθε με τους γονείς του στη γιορτή μου, στις 24 Σεπτεμβρίου, με ζήτησε από τους δικούς μου και εκείνο το βράδυ δώσαμε λόγο. Αρραβωνιαστήκαμε αμέσως και λίγο αργότερα παντρευτήκαμε» είχε δηλώσει για τον σύζυγό της. Μάλιστα, είχε αναφέρει πως η μητέρα της δεν τον ήθελε για γαμπρό.

Η Τέτα Καμπουρέλη έχει μεγάλη αδυναμία στα εγγόνια της και είχε δηλώσει στην «Εspresso» πριν από μερικά χρόνια: «Μπορώ να πω ότι είμαι μια παραδοσιακή γιαγιά. Το αποδέχτηκα πολύ εύκολα και χωρίς σκέψεις. Θεωρώ ότι αυτή είναι η φυσιολογική εξέλιξη της ζωής. Άλλωστε, έκανα τους γιους μου σε πολύ νεαρή ηλικία. Έτσι λοιπόν, όπως έγινα τόσο νέα μαμά, έγινα εξίσου νέα και γιαγιά!

Τέτα Καμπουρέλη εγγόνια

Τα εγγονάκια μου με έχουν γεμίσει χαρά και αισιοδοξία. Τα λατρεύω! Προσπαθώ να περνώ μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορώ. Κάνουμε τις βόλτες μας, πηγαίνουμε λούνα παρκ, παίζουμε. Αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές και θέλω όταν μεγαλώσουν να έχουν όμορφες αναμνήσεις από τη γιαγιά τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM