Ο Στράτος Τζώρτζογλου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε για τις συνεργασίες τους με τον Κάρολο Κουν, τον Παντελή Βούλγαρη και τον Θόδωρο Αγγελόπουλο, ενώ αναφέρθηκε και στις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος, τονίζοντας πως δεν αντέχει όλη αυτή τη βρωμιά και πως ελπίζει να αποδοθεί σύντομα Δικαιοσύνη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (13/02) ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου, λίγο πριν μπει το reality «Φάρμα».

Αρχικά, ο ηθοποιός εξέφρασε για μια ακόμη φορά την πηγαία και αγνή αγάπη προς την γυναίκα του Σοφία, ενώ εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν θα βρίσκεται κι εκείνη στο πλευρό του στη «Φάρμα». Ειδικότερα, είπε: «Η Σοφία έχει αναλάβει αρκετά παιδάκια, είναι ψυχολόγος, και είναι τέτοια η αγάπη της στα παιδιά που ήταν δύσκολο να τα αφήσει».

Αναφερόμενος στις αποκαλύψεις για τον χώρο του θεάματος, είπε πως ήταν από τους τυχερούς που δεν βίωσαν σκοτεινές καταστάσεις, ωστόσο, όπως εξήγησε, αυτό δεν σημαίνει πως δεν πέρασε δύσκολα.Ειδικότερα, είπε πως βίωσε τη ζήλια των συναδέλφων του και υπήρξε περίοδος μάλιστα που κανείς δεν τον έπαιρνε στη δουλειά.

«Εγώ είχα την ευλογία να συναντηθώ με πολύ πνευματικούς ανθρώπους»

«Όπου υπάρχει έντονο φως υπάρχει κι έντονο σκοτάδι. Εγώ είχα την ευλογία να συναντηθώ με πολύ πνευματικούς ανθρώπους. Η πρώτη μου συνεργασία ήταν με τον Κάρολο Κουν, μετά ήρθε ο Παντελής Βούλγαρης, ο Θόδωρος Αγγελόπουλος. Πολλοί ένιωσαν τότε να απειλούνται, μετά από αυτές τις δουλειές έμεινα δύο χρόνια άνεργος και πέρασα πολλές δυσκολίες», είπε χαρακτηριστικά.

«Ξέσπασε η αρρώστια κι ευτυχώς που ξέσπασε για να φωτιστούν όλοι οι χώροι»

Στη συνέχεια, μιλώντας για τις άρρωστες καταστάσεις στον χώρο του θεάτρου, καθώς και για τα πρόσωπα που φέρονται να είναι οι δράστες ο ηθοποιός είπε:

«Ξέσπασε η αρρώστια κι ευτυχώς που ξέσπασε για να φωτιστούν όλοι οι χώροι. Αυτά τα πράγματα θυμίζουν ναζιστική Γερμανία, αυτά που έκαναν οι Ναζί στους Εβραίους, συμβαίνουν τώρα στη χώρα μας. Ο ένας είναι ο Γκέμπελς που έκανε ιδεολογική κακοποίηση, ο άλλος έκανε σεξουαλική κακοποίηση, κι ο άλλος φέρεται να έχει κάνει αυτό που ούτε ο Χίτλερ δεν θα έκανε να βιάζει μικρά παιδιά. Ακόμα και στην κόλαση να πάει κανείς θα του πει ο διάολος “έξω από εδώ, δεν σε θέλω εδώ, είσαι πολύ μαύρος”. Κάνω έκκληση οτιδήποτε ξέρουν και να το πουν, να καθαρίσει ο καρκίνος που βασανίζει κόσμο και χαλάνε παιδάκια».

Μάλιστα, δήλωσε θυμωμένος για όσα συμβαίνουν καθώς έχει κι ο ίδιος ένα παιδί 23 χρονών, ενώ παραδέχτηκε ότι είχε ακούσει κι ο ίδιος ορισμένα περιστατικά αλλά δεν ήταν σίγουρος για το τι ήταν αλήθεια και τι όχι γι’ αυτό και δεν έκανε κάποια κίνηση.

Δείτε όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM