Σταμάτης Γονίδης: «Η μπέμπα είναι κανονική νησιώτισσα»

Ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης μιλά για νέο μέλος της οικογένειας του, καθώς και για το κρασί που φέρει την υπογραφή του

Ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος έγινε πρόσφατα και πάλι μπαμπάς μίλησε τόσο για αυτό στην εκπομπή «Pop Up» όσο και για το γεγονός ότι έφτιαξε δικό του κρασί με το όνομα «STAGON».

«Έχω μάθει να δημιουργώ, δεν μπορώ να κάθομαι χωρίς να κάνω κάτι»

Αρχικά, ο επιτυχημένος τραγουδιστής είπε: «Ο παππούς μου έφτιαχνε το καλύτερο κρασί στο νησί και κάθε Κυριακή μαζεύονταν οι φίλοι του και έπιναν με μεζέδες που έφτιαχνε η γιαγιά μου».

Και αμέσως μετά εξήγησε: «Παλιά είχα φτιάξει ένα κρασί κόκκινο που πουλήθηκε όλο. Έχω μάθει να δημιουργώ, δεν μπορώ να κάθομαι χωρίς να κάνω κάτι».

Την ίδια ώρα, ο Σταμάτης Γονίδης προχώρησε και σε μια αποκάλυψη, διευκρινίζοντας πως θέλει να δημιουργήσει και άρωμα STAGON.

«Είναι μια θεραπεία να ασχολείσαι με το μωρό»

Αναφορικά με το νεογέννητο παιδί του, ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μια θεραπεία να ασχολείσαι με το μωρό. Σου αλλάζει τη ζωή. Ανανεώνεσαι και μου δίνει κέφι να γράφω. Τα τραγούδια που γράφω είναι τελείως διαφορετικά από εκείνα που έγραφα. Είναι πολύ πιο λιτά και φιλοσοφημένα».

«Όταν έχει ανησυχία και θέλει να κοιμηθεί και έχει πονάκια, μόλις της βάλω τα νησιώτικα ηρεμεί»

Και συνέχισε λέγοντας: «Η μπέμπα όσο και να σας φανεί περίεργο, όταν κυοφορούσε η Κατερίνα, της έβαζα νησιώτικα και άκουγε. Όταν έχει ανησυχία και θέλει να κοιμηθεί και έχει πονάκια, μόλις της βάλω τα νησιώτικα ηρεμεί. Αυτή είναι κανονική νησιώτισσα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM