Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλος: Βόλτα για δύο στη Βουλιαγμένη (pics)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος αποφάσισαν να βγουν βόλτα στη Βουλιαγμένη και εκεί βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός για να τους απαθανατίσει.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που είναι κάτοικος των νοτίων προαστίων, αλλά και ο γνωστός επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος φαίνεται πως περνάνε μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους.

Το ζευγάρι είναι μαζί τον τελευταίο καιρό και όλα φαίνεται πως κυλάνε ομαλά μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους είναι ζευγάρι τους τελευταίους τρεις μήνες. Μάλιστα, γνωρίζονταν από πιο παλιά, αλλά μετά τη καραντίνα ήρθαν πιο κοντά.

Η γνωστή παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαίωσε τις φήμες που τους ήθελαν να βρίσκονται σε σχέση αρχές Οκτωβρίου.

Τότε, η ίδια είχε ανεβάσει ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου σε μια φωτογραφία φαινόταν η ίδια μαζί με τον γνωστό επιχειρηματία από έξοδο τους σε μαγαζί της Γλυφάδας.

Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, αναφέροντας πως η «Queen Ντίνα» έχει μετακομίσει στο σπίτι του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, που βρίσκεται στην Γλυφάδα.

Πλέον το ζευγάρι δεν κρύβεται και η ίδια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει ανεβάσει στο Instagram της μια τρυφερή φωτογραφία, όπου ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος την φιλάει στο μέτωπο.

Όπως θα δείτε, κατά την έξοδο τους στη Βουλιαγμένη, το ζευγάρι είναι ντυμένο casual και απολαμβάνει τη χαλαρή βόλτα του.

Δείτε φωτογραφίες:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM