Σωτηροπούλου: Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από συνάδελφο - Ήμουν 18

Την αποκάλυψη πως έχει δεχθεί και εκείνη σεξουαλική παρενόχληση έκανε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η ηθοποιός, Τόνια Σωτηροπούλου, αποκάλυψε πως σε ηλικία 18 ετών δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από συνάδελφο της που τότε ήταν 54 ετών.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μου έχει συμβεί μία φορά. Όταν ήμουν 18 ετών. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα μικρό πέρασμα σε μία σειρά, ελληνική και είχα ουσιαστικά μία ημέρα γύρισμα. Ήταν ένας ηθοποιός που ήμασταν σε κάποιες από τις σκηνές μαζί, ήμουν τότε 18, αυτός ήταν 54. Και είχαμε πει απλά "γεια, χάρηκα"»

«Όταν τελείωσε το γύρισμα πήγα στο καμαρίνι να αλλάξω, για να φύγω. Αλλάζω, πάω να πάρω την τσάντα μου, μπαίνει μέσα και πάει να με φιλήσει. Και κάνω «ώπα». Και το πρώτο πράγμα που σκεφτόμουν δεν ήταν «τι σιχαμένο πράγμα και τρομακτικό είναι αυτό που κάνει.» Πραγματικά απλά μπήκε στον χώρο μου και ήρθε κατά πάνω μου. Σκέφτηκα «από πού το πήρε αυτό το vibe; Γιατί δεν μιλήσαμε καν. Μήπως έκανα εγώ κάτι; Μήπως του έδωσα κάποια τέτοια εντύπωση; Όχι δεν του έδωσα τέτοια εντύπωση».

Το χειρότερο είναι ότι συνεχίζει και μου λέει "σου ζητάω χίλια συγγνώμη, απλά οι περισσότερες κοπέλες στην ηλικία σου που είναι ηθοποιοί...ξέρεις», υπονοώντας πως επειδή αυτός ήταν γνωστός «θα γινόταν κάτι και μετά θα με βοηθούσε κάπως. Γενικά αυτή ήταν κουβέντα του ενός λεπτού».  «Ξέρω ότι στον περίγυρό μου έχει συμβεί, και σε συναδέλφους μου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM