Σκουλός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Όσα είπε για την εγκυμοσύνη της συζύγου του

Ο Δημήτρης Σκουλός ανακοίνωσε ανήμερα της Ημέρας της Γυναίκας την δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του, Τζέλας – «Κακά τα ψέματα, σαν την οικογένεια τίποτα»

Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του GNTM, Δημήτρης Σκουλός ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως σύντομα θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά, και όπως αποκάλυψε θα είναι κοριτσάκι.

Η ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης

Ο φωτογράφος ανέβασε μια φωτογραφία με την κόρη του η οποία φιλάει την φουσκωμένη κοιλίτσα της μαμάς. Τη συγκεκριμένη φωτογραφία συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Χωρίς τις γυναίκες δεν θα υπήρχε ο κόσμος. Και εμένα ο κόσμος μου είναι τα κορίτσια μου. Είναι η έμπνευση μου, η χαρά μου, το γέλιο μου, η λαχτάρα μου, η αρμονία μου....... Για αυτό είμαι τρισευτυχισμένος που θα φέρουμε στον κόσμο μια γυναίκα ακόμα. #myfamilyisgettingbiger #daddylovehisgirls».

Δείτε την ανάρτηση του φωτογράφου ανήμερα της Ημέρας της Γυναίκας στο Instagram:

Ο Δημήτρης Σκουλός, μέσα από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε πως τόσο εκείνος όσο και η αγαπημένη του σύζυγος Τζέλα αλλά και η πρώτη τους κόρη, Μάιρα, ανυπομονούν για τον ερχομό του νέου μέλος της οικογένειας, δηλώνοντας πραγματικά τρισευτυχισμένοι.

«Χαρήκαμε πολύ, όμως, όταν μάθαμε ότι θα είναι κορίτσι»

Αρχικά, ο γνωστός φωτογράφος είπε: «Είμαστε όλοι ευτυχισμένοι που έρχεται άλλη μια γυναίκα σπίτι. Για εμένα είναι τέλειο». Και συμπλήρωσε: «Σε τέτοιες εποχές που ζούμε και συμβαίνουν πολλά δύσκολα πράγματα και πολλές ατυχίες στη ζωή, δεν θέλαμε να πούμε ότι θέλουμε άλλο ένα κοριτσάκι. Ξέραμε ότι το θέλουμε, αλλά λέγαμε να είναι "γερό και ό,τι να' ναι". Χαρήκαμε πολύ, όμως, όταν μάθαμε ότι θα είναι κορίτσι».

Ο Δημήτρης Σκουλός είπε αμέσως μετά: «Τις λατρεύω τις γυναίκες, Η δουλειά μου έχει να κάνει με γυναίκες και στο σπίτι έχω μόνο γυναίκες»

«Το Τζελάκι μου είναι μια χαρά»

Επιπλέον, ο ίδιος αποκάλυψε πως η σύζυγός του πρόκειται να μπει στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, επισημαίνοντας πως όλα βαίνουν καλώς, όπως και στην πρώτη της κύηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σκουλός είπε χαρακτηριστικά: «Το Τζελάκι μου είναι μια χαρά. Περνάμε καλά. το χαίρεται πολύ. Κακά τα ψέματα, σαν την οικογένεια τίποτα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM