Κωνσταντίνος Φραντζής: «Βρήκα τρόπους να είμαι δημιουργικός»

Ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Φραντζής κάνει όνειρα για το μέλλον και με αφορμή τη νέα χρονιά θέτει νέους στόχους

Ο Κωνσταντίνος Φραντζής μιλά και μάς αποκαλύπτει πως βιώνει την καραντίνα, ενώ υπόσχεται στους θαυμαστές του να συστηθεί μέσα από τη δουλειά του.

Ο νεαρός τραγουδιστής παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καλλιτεχνικός κλάδος και στην προκειμένη αυτός της μουσικής, θέτει στόχους για το 2021 και βρίσκει χρόνο να ασχοληθεί με αυτό που αγαπάει περισσότερο.

Συνέντευξη στην Νατάσσα Βουδούρη 

 

Ποια είναι η σχέση σου με την μουσική και πότε ξεκίνησες;

«Η σχέση μου με τη μουσική είναι σχέση ζωής.. Είναι ο τρόπος μου να εκφράζομαι και να μοιράζομαι.. Ξεκίνησα στα 15 μου με τη σχολική μου μπάντα και τα τελευταία 10 χρόνια περίπου είναι και ο τρόπος με τον οποίο βιοπορίζομαι»

Έχεις λάβει μέρος και σε talent show. Πώς ήταν αυτή η εμπειρία; Σε βοήθησε να εξελιχθείς επαγγελματικά;

«Ήταν πολύ όμορφη εμπειρία κι όπως όλες οι διαδρομές έχουν πράγματα να σου δώσουν, αρκεί να είσαι έτοιμος να τα δεχτείς. Μου έδωσε αρκετή προβολή και την αξιοποίησα όσο καλύτερα μπορούσα. Ωστόσο αν δεν είσαι έτοιμος και κατασταλαγμένος καλλιτεχνικά δεν αρκεί»

Πριν λίγες μέρες, κυκλοφόρησε το καινούριο σου τραγούδι με τίτλο «Κάθε Χριστούγεννα» Πρόκειται για μια ερωτική pop μπαλάντα. Πες μας δυο λόγια για αυτό..

«Το “Κάθε Χριστούγεννα” είναι ένα τραγούδι που φτιάχτηκε με πολύ αγάπη.. Είναι ένα τραγούδι που θα παίζει κάθε Χριστούγεννα και χαίρομαι που κατάφερα να είμαι περήφανος κάθε φορά που το ακούω»

 

Και ο καλλιτεχνικός χώρος έχει πληγεί εξαιτίας της κατάστασης που βιώνουμε. Πώς το αντιμετωπίζεις όλο αυτό;

«Εννοείς κυρίως ο καλλιτεχνικός χώρος.. Είμαστε οι πρώτοι που έχουμε πληγεί, ωστόσο, βρήκα τρόπους να είμαι δημιουργικός και αποφάσισα μέσα από αυτό να βγω καλύτερος. Καλύτερος τραγουδιστής καλύτερος συνθέτης και πάνω από όλα καλύτερος άνθρωπος»

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Φραντζή στο womensnews.gr

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM