Συγκινημένη η Σάσα Μπάστα - Εξομολογήθηκε το θαύμα του Αγίου Εφραίμ

Η τραγουδίστρια μίλησε για την περίοδο που νοσηλευόταν ο αδερφός της και για το θαύμα που έζησε μαζί με την οικογένειά της

Η τραγουδίστρια Σάσα Μπάστα, ούσα ιδιαίτερα συγκινημένη μίλησε για το διάστημα εκείνο που νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο μεγαλύτερος αδερφός της στην εκπομπή «Happy Day», αλλά και για το θαύμα που έζησε, όταν άναψε μια λαμπάδα στον Άγιο Εφραίμ.

Η ερμηνεύτρια χαρακτηριστικά δήλωσε: «Ο αδερφός μου έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Τον Αύγουστο είχε μπει στη ΜΕΘ και οι γιατροί μας είπαν πως έχει λιγότερο από 1% πιθανότητα να ζήσει, ότι το θέμα είναι… διαδικαστικό, δεν θα προλάβετε, απλά εμείς θα σας ενημερώσουμε για τα χαρτιά».

«Πήγα στον Άγιο Εφραίμ και άκουγα στα αυτιά μου τον ήχο της εντατικής. Η μητέρα μου μου είπε πως με αυτόν τον ήχο ο Άγιος Εφραίμ σου δείχνει ότι είναι κοντά σου» πρόσθεσε. Η ίδια όπως δήλωσε στη συνέχεια είχε «τάξει» στον Άγιο, πως όταν δει το πρώτο καλό σημάδι στην υγεία του αδερφού της, «θα πάει από την πρώτη πέτρα έως εκείνον στα γόνατα». Κι έτσι έκανε όπως αποκάλυψε όταν μια μέρα παρουσιάστηκε η πρώτη καλή ένδειξη στην υγεία του αδερφού της.

«Την επόμενη μέρα έβγαλαν τον αδερφό μου από την καταστολή. Ο αδερφός μου ξύπνησε 14 Σεπτεμβρίου που είναι και τα γενέθλια του Αγίου Εφραίμ. Δεν ήταν τυχαίο όλο αυτό. Αυτό που έζησα εγώ και η οικογένειά μου ήταν θαύμα» κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM