Ο πρίγκιπας Φίλιππος βρίσκεται στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο βρίσκεται από χθες το βράδυ ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος και σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ

Ο δούκας του Εδιμβούργου Φίλιππος εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο King Edward VII του Λονδίνου έπειτα από την εισήγηση του γιατρού του, καθώς δεν ένιωθε καλά, όπως αναφέρει το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Να σημειωθεί πως τον περασμένο μήνα τόσο η βασίλισσα Ελισάβετ όσο και ο πρίγκιπας Φίλιππος έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του παλατιού: «Η Αυτού Υψηλότητα εισήχθη στο νοσοκομείο την Τρίτη το βράδυ. Η εισαγωγή του είναι προληπτική, μετά τη συμβουλή του γιατρού της Αυτού Υψηλότητας, κατόπιν αδιαθεσίας του. Ο δούκας αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για μερικές μέρες για παρακολούθηση και ξεκούραση».

Πληροφορίες του ITV αναφέρουν επίσης πως ο δούκας του Εδιμβούργου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ιδιωτικό αυτοκίνητο, σημειώνοντας παράλληλα ότι είναι σε πολύ καλή διάθεση.

Επίσης, σύμφωνα με όσα αναφέρονται, η ασθένεια του πρίγκιπα Φιλίππου δεν συνδέεται με τον κορονοϊό και γι' αυτό η κατάστασή του δεν αντιμετωπίστηκε ως επείγον περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM