Meghan Markle: Η Δούκισσα του Σάσσεξ που επέλεξε έναν απλό τρόπο ζωής- Πως ήταν πριν γίνει γαλαζοαίματη ( pics)

Η Meghan Markle κατάφερε να γίνει πριγκίπισσα και η αλήθεια είναι ότι ταυτίστηκαν μαζί της πολλά κορίτσια. Άλλωστε, ποια δεν ονειρεύεται να γίνει πριγκίπισσα;Βέβαια, η Meghan Markle μπορεί να έγινε πριγκίπισσα, αλλά σύντομα αποφάσισε πως αυτό είναι κάτι που δεν την εκφράζει και έτσι έπειτα από μια σοβαρή συζήτηση με τον πρίγκιπα Harry, αποφάισισαν ν' απαρνηθούν τα βασιλικά τους καθήκοντα και ν' ακολουθήσουν έναν απλό τρόπο ζωής, μακριά από το παλάτι.Ωστόσο, η Meghan Markle από το πέρασμά της σαν ηθοποιός του Hollywood μέχρι να  γίνει Δούκισσα του Σάσσεξ, άλλαξε αρκετά το στυλ της και κατάφερε να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για πολλές γυναίκες.

Πριν τη γνωριμία της με το πρίγκιπα της καρδιάς της, τον Χάρυ, η Meghan Markle ήταν μια γοητευτική Αμερικανίδα ηθοποιός και ντυνόταν αναλόγως. Αν και πάντα κομψή, της άρεσαν τα μίνι φορέματα και τα πέδιλα, τα οποία ήταν απαγορευμένα από το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο.

Πέρα από τη συμπεριφορά , η οποία έπρεπε να μπεί σε βασιλικά καλούπια, άλλαξε και η εικόνα της, μιας και προσαρμόστηκε στο ύψος των απαιτήσεων των καθηκόντων της.

Ας θυμηθούμε, πως ντυνόταν η 36χρονη Meghan πριν γίνει Δούκισσα.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM