Markle: Το κόκκινο φόρεμα στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση είχε έναν σημαντικό συμβολισμό (pics)

Μετά το επικό, #megxit, η Meghan Markle και ο Prince Harry είναι δυο προσωπικότητες διφορούμενες. Κάποιοι τους βρίσκουν τρομερά θαρραλέους και κάποιοι, τρομερά ασεβείς.

Οι συζητήσεις που έχουν προκύψει μετά την απόφασή τους να ζήσουν μια ζωή ελεύθερη από πρωτόκολλα, πολλές, ειδικά μετά την επιστροφή τους στη Μεγάλη Βρετανία πριν μερικές μέρες.

Κάθε βήμα τους καταγράφεται, κάθε εμφάνισή τους εξετάζεται εξονυχιστικά με σκοπό να βρεθεί το τυχόν «κρυμμένο μήνυμα», πίσω απ’ αυτές.

Η τελευταία, που έκανε η Meghan το Σάββατο το βράδυ πάντως, τα είχε όλα: στιλ, κομψότητα και το πολυπόθητο «κρυμμένο μήνυμα» που με τόση ανυπομονησία περιμένουμε να ανακαλύψουμε.

Η εμφάνιση της Meghan Markle και του Prince Harry

Το πρώην βασιλικό ζευγάρι επέστρεψε στην Αγγλία, πριν λίγες ημέρες με αφορμή μια εκδήλωση αφιερωμένη στους βετεράνους στρατιώτες που έχουν υπηρετήσει τη χώρα.

Μετά το μεγάλο comeback τους, το ζευγάρι εμφανίστηκε σε μουσικό φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο. Το ζευγάρι ντυμένο στα κόκκινα, έκανε ακόμα μια εμφάνιση που δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη.

Ο Prince Harry ήταν γοητευτικότατος με την κόκκινη στολή που φόρεσε για την περίσταση. Αυτή είναι η επίσημη στολή του ως επικεφαλής στρατηγός των πεζοναυτών, έναν τίτλο τον οποίο θα εγκαταλείψει από την 31η Μαρτίου, μιας και το ζευγάρι αποποιήθηκε των βασιλικών του τίτλων.

Αυτή είναι η τελευταία φορά που ο Harry θα φορέσει τη συγκεκριμένη στολή, μιας και δεν θα προσφέρει πια τις υπηρεσίες του στον βρετανικό στρατό.

Το κατακόκκινο cape dress της Meghan Markle

Εν τω μεταξύ, η Meghan εντυπωσίασε με το look της για άλλη μια φορά. Τώρα που δεν χρειάζεται να υπακούσει στο dress code που ορίζει το παλάτι για τις εμφανίσεις των βασιλικών μελών, η Meghan Markle είναι ελεύθερη να φορέσει ό,τι θέλει.

Επέλεξε, λοιπόν, ένα πανέμορφο cape dress, δημιουργία της Αγγλίδας σχεδιάστριας, Safiyaa κάνοντας μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της ως τώρα.

Το φανταστικό, scarlet red φόρεμα με την ενσωματωμένη κάπα, συνδύασε εξίσου φανταστικά αξεσουάρ: με ένα ζευγάρι κόκκινες Stuart Weitzman γόβες, σατέν Manolo Blahnik clutch τσάντα και statement φλοράλ σκουλαρίκια της Simone Rocha.

Ο συμβολισμός του φορέματος της Meghan

Από την στιγμή που το ζευγάρι παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα, αυτό σημαίνει ότι και ο Prince Harry αποσύρεται απ’ όλες τις βασιλικές υποχρεώσεις του.

Ανάμεσα στις πολλές (υποχρεώσεις), ο Harry καλείται να εγκαταλείψει και αυτές ως επικεφαλής των πεζοναυτών.

Αυτές είναι οι τελευταίες μέρες του Prince Harry ως μέρος του βρετανικού στρατού μετά από 10 χρόνια αφοσίωσης στην στρατιωτική κοινότητα. Για τον Harry είναι σημαντική η στήριξή του προς την κοινότητα, και θα συνεχίζει να την στηρίξει και μετά την 31η Μαρτίου.

Η στήριξη αυτή ήταν ξεκάθαρη με την εμφάνισή του το Σάββατο το βράδυ, φορώντας για μια τελευταία φορά τη στολή του.

Τη στήριξη στον άνδρα της δείχνει και η Meghan Markle με το ρούχο που επέλεξε να φορέσει.

Η Meghan Markle ταίριαξε το κόκκινο χρώμα του φορέματος της με την κόκκινη στολή του Harry ο οποίος θέλησε να τιμήσει τον ρόλο του στον βρετανικό στρατό.

Αυτό είναι αποτέλεσμα της απόφασής τους, να ζήσουν μια ζωή που δεν κοντρολάρεται από τους κανόνες της βασιλικής οικογένειας. Κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις.

Δείτε την εμφάνιση της Meghan και του Πρίγκιπα Harry: 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM