Harry-Meghan: Ποιοι τους αντικαθιστούν στο παλάτι; (pics)

Μετά την συμφωνία με τη βασίλισσα Ελισάβετ, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έχουν ξεκινήσει μία νέα ζωή στον Καναδά μαζί με τον γιο τους, Archie Harrison. Μετά την παραίτηση από τα βασιλικά καθήκοντα πολλοί αναρωτιούνται ωστόσο ποιος θα αναλάβει μελλοντικά τις υποχρεώσεις του ζευγαριού.

Ο βασιλικός βιογράφος Robert Lacey έδωσε τη δική του απάντηση σε πρόσφατη συνέντευξή του λέγοντας πως οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία θα μπορούσαν να αναλάβουν τα βασιλικά καθήκοντα του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle. "Είναι απόλυτα σαφές ότι μία από τις συνέπειες αυτής της απόφασης είναι πως η πριγκίπισσα Βεατρίκη και η πριγκίπισσα Ευγενία θα έχουν τώρα περισσότερο ενεργό ρόλο αν και εκείνες το επιθυμούν.Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουν. Είναι αυτό που χρειάζεται η βασιλική οικογένεια προτού η γενιά του πρίγκιπα George αναλάβει τα δικά της καθήκοντα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε πως οι κόρες του πρίγκιπα Ανδρέα και της Sarah Ferguson παράλληλα με τις βασιλικές τους υποχρεώσεις εργάζονται κανονικά. Η 31χρονη Βεατρίκη είναι αντιπρόεδρος στην εταιρεία Afiniti ενώ η 29χρονη Ευγενία επιμελείται εκθέσεις τέχνης.

Από την άλλη πλευρά ο royal expert, Phil Dampier, θεωρεί πως ιδανική επιλογή αποτελεί η Σοφία, Κόμισσα του Wessex. H 55χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Εδουάρδου είναι δραστήρια, κρατάει χαμηλό προφίλ ενώ διατηρεί άριστες σχέσεις με τη βασίλισσα Ελισάβετ. "Η Κόμισσα του Wessex έχει τις δυνατότητες να αναλάβει περισσότερες υποχρεώσεις. Θα ήταν παραπάνω από πρόθυμη να το κάνει αν τις το αναθέσουν.", πρόσθεσε.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM