Ποιο Χόλιγουντ; Σε ριάλιτι θα δουλεύει η πρώην «πριγκίπισσα» Meghan Markle (pics)

Μπορεί να μην είναι το Χόλιγουντ, αλλά είναι μια αρχή. Ο λόγος για την πρώτη δουλειά της Meghan Markle μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης από την βασιλική οικογένεια. Σύμφωνα με την New York Post, η Meghan Markle θα συμμετάσχει σε ένα καναδικό ριάλιτι σχετικό με τους δεύτερους γάμους.

Συγκεκριμένα, η δούκισσα του Σάσεξ θα κάνει αρκετές εμφανίσεις – part time – στο ριάλιτι «I Do, Redo», μαζί με την κολλητή της φίλη, την στιλίστρια Jessica Murloney, που θα είναι και η παρουσιάστρια του νέου ριάλιτι του Netflix, σύμφωνα με μία πηγή προσκείμενη στην ομάδα παραγωγής.

Βέβαια, οι εμφανίσεις της Meghan Markle θα είναι «σποραδικές», σύμφωνα με την πηγή, που δεν αποκαλύπτει εάν η δούκισσα του Σάσεξ θα πληρώνεται ή όχι. Πάντως, σύμφωνα με το Σωματείο Ηθοποιών, ένας guest ρόλος στην καναδική τηλεόραση πληρώνεται με 588 δολάρια την ημέρα, κάτι που θα μπορούσε να είναι μια αρχή για την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry που ανακοίνωσαν πως θέλουν να γίνουν «οικονομικά ανεξάρτητοι».

Ποιο είναι το ριάλιτι «I Do, Redo» όπου θα συμμετέχει η Meghan Markle

Το ριάλιτι των 10 επεισοδίων «θα επανεξετάζει τις ‘καταστροφές’ που έχουν γίνει στους πρώτους γάμους για διάφορους λόγους, προτού κάνει το όνειρο πραγματικότητα για 10 αφοσιωμένα ζευγάρια» σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του σόου.

Να σημειωθεί πως η Meghan Markle, είναι και η ίδια διαζευγμένη, προτού παντρευτεί τον πρίγκιπα Harry και σίγουρα ξέρει πώς να βοηθήσει τις νύφες να παντρευτούν τον αγαπημένο τους, στον γάμο των ονείρων τους. Μάλιστα, πριν από δύο χρόνια έζησε τον δικό της ονειρεμένο γάμο, με μια τεράστια τελετή παρουσία πλήθος διασημοτήτων, που κόστισε πάνω από 42 εκατομμύρια δολάρια.

Όσο για την κολλητή της, Jessica Murloney, έγινε ευρύτερα γνωστή μετά τον ρόλο της στον βασιλικό γάμο, καθώς ήταν κυρία των τιμών, ενώ τα τρία παιδιά της, ήταν παρανυφάκια. Και μετά τις συχνές εμφανίσεις της στην εκπομπή «Good Morning America», όπου δίνει συμβουλές για το πώς να ντυθεί κάποιος με ένα συγκεκριμένο ποσό, η Jessica Murloney θα είναι πλέον παρουσιάστρια σε ριάλιτι σόου, όπου θα εμφανίζονται ζευγάρια τόσο από την Αμερική όσο και από τον Καναδά.

Η Meghan Markle σχεδιάζει το νέο της μέλλον

Η Meghan Markle επί του παρόντος, ζει σε ένα αρχοντικό αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων στο Βανκούβερ με τον πρίγκιπα Harry και τον γιο τους, Archie, μετά την ανακοίνωσή τους για αποχώρηση από την βασιλική οικογένεια στις αρχές Ιανουαρίου και όπως λέγεται, βρίσκεται ήδη προς αναζήτηση ατζέντη ή μάνατζερ. Τον προηγούμενο μήνα, η δούκισσα του Σάσεξ υπέγραψε συμφωνία με την Disney, για να εμφανιστεί η φωνή της σε ένα απροσδιόριστο έργο, με αντάλλαγμα μια δωρεά σε φιλανθρωπικό οργανισμό για την προστασία των ελεφάντων.

Πηγή του παλατιού αρνείται τη συμμετοχή της Meghan Markle στο ριάλιτι

Πάντως, λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της New York Post, μια πηγή του παλατιού δήλωσε στο περιοδικό People πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. «Είναι κατηγορηματικά αναληθές» το δημοσίευμα, δήλωσε η πηγή. Στο ίδιο μήκος κύματος και το CTV, που συνεργάζεται με την Netflix για το ριάλιτι. «Η δούκισσα του Σάσεξ δεν εμφανίζεται στην επερχόμενη σειρά ‘I Do, Redo’» τουίταρε πριν από λίγη ώρα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM