Κοροναϊός: Το video με τα βασιλικά τέκνα να χειροκροτούν τους γιατρούς έγινε viral

Όταν οι Βρετανοί κλήθηκαν να βγουν στα μπαλκόνια και να χειροκροτήσουν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για την μάχη που δίνουν ενάντια στον κοροναϊό, κανείς δεν περίμενε ότι ανάμεσα σε εκείνους που θα έσπευδαν να ανταποκριθούν θα ήταν και η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, με την Κέιτ Μίντλετον να αναρτά ένα βίντεο των παιδιών της που χειροκροτούν με πάθος το ιατρικό προσωπικό.

Από χθες το πρωί είχαν γίνει trend τα hashtag #clapforourcarers και #thankyouNHS, παροτρύνοντας τους ανθρώπους στην Μεγάλη Βρετανία να βγουν στα μπαλκόνι και τις εισόδους των σπιτιών τους και να χειροκροτήσουν δείχνοντας την εκτίμησή τους στο προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας, που εργάζονται νυχθημερόν σε μια προσπάθεια για τον περιορισμό του αριθμού των θανάτων από τον κοροναϊό.

Μεταξύ αυτών που θέλησαν να συγχαρούν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές ήταν και η βασιλική οικογένεια, τα μέλη της οποίας ανάρτησαν βίντεο στους επίσημους λογαριασμούς τους, ευχαριστώντας με το δικό τους τρόπο τις προσπάθειες των γιατρών. Κι ενώ το μήνυμα της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι ήταν αρκετά τυπικό, το βίντεο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον και πιο συγκεκριμένα των τριών παιδιών τους, έκανε πάταγο.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι πρόκειται να αποχωρήσουν οριστικά από τη βασιλική οικογένεια στις 31 Μαρτίου, δημοσίευσαν ένα Instastory, το οποίο αναφέρει: «Σας ευχαριστούμε για όλα όσα συνεχίζετε να κάνετε: Σας χειροκροτούμε από την άλλη πλευρά!» (εννοώντας τον Ατλαντικό καθώς το ζευγάρι έχει μετακομίσει στον Καναδά).

Χειροκρότημα με πάθος από τους μικρούς πρίγκιπες

Οι Κέμπριτζ δημοσίευσαν ένα βίντεο των τριών παιδιών τους, του 6χρονου πρίγκιπα Τζορτζ, της 4χρονης Σάρλοτ και του σχεδόν δύο ετών πρίγκιπα Λούις, να χειροκροτούν με πάθος. Τα τρία παιδιά εικονίζονται σε έναν κήπο, πιθανότατα στο εξοχικό τους το Άνμερ Χολ, όπου έχουν μετακομίσει εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού.

Και τα τρία φοράνε μπλε ρούχα και χειροκροτούν με μεγάλη χαρά και πάθος τα μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για τις προσπάθειες που καταβάλλουν αυτές τις ημέρες.

Στην λεζάντα της ανάρτησης αναγράφεται: «Σε όλους τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους φροντιστές, τους παθολόγους, τους φαρμακοποιούς, τους εθελοντές και το υπόλοιπο προσωπικό του NHS που εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν όσους έχουν πληγεί από τον κοροναϊό: Ευχαριστούμε!».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM