Η πρώτη εμφάνιση της Βασίλισσας Ελισάβετ μετά την καραντίνα (pics)

Το πάθος της Βασίλισσας Ελισάβετ για τα άλογα δεν γνωρίζει από καταστάσεις συναγερμού και πανδημίες. Γι’ αυτό και ακόμη και εν μέσω lockdown η 94χρονη γαλαζοαίματη επιδίδεται στο αγαπημένο της χόμπι.

Η βασίλισσα της Βρετανίας φωτογραφήθηκε στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου πάνω σε ένα από τα πόνυ της, τον 14χρονο Balmoral Fern, με τις φωτογραφίες να δίνει στη δημοσιότητα το Μπάκιγχαμ μέσω του επίσημου λογαριασμού της βασιλικής οικογένειας στο Twitter.

Η τελευταία δημόσια φωτογραφία της Βασίλισσας τραβήχτηκε στις 19 Μαρτίου, καθώς αναχωρούσε από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο σπίτι της για το Μπερκσάιρ.

Ωστόσο, δόθηκαν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες που δείχνουν την Βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ να κάνει ιππασία, παρά τα 94 της χρόνια.

Η Βασίλισσα, που έχει πάθος με τα άλογα και την ιππασία και είναι παράλληλα και ίδια εκτροφέας, απομονώθηκε με τον 98χρονο σύζυγό της και λίγα από τα μέλη του προσωπικού.

Τον περασμένο μήνα, κατά την 75η επέτειο της βρετανικής Ημέρας της Νίκης, η βασίλισσα έδωσε ένα σπάνιο τηλεοπτικό διάγγελμα από το κάστρο του Γουίντσορ κατά το οποίο συνέκρινε την αντίδραση του βρετανικού λαού στην πανδημία με τις προσπάθειες των Βρετανών στρατιωτών κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Τον Απρίλιο είχε προχωρήσει σε ακόμη ένα, κατά το οποίο καλούσε τον βρετανικό λαό για ενότητα εν μέσω πανδημίας.

Δείτε παρακάτω: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM