Δεν φαντάζεσαι ποιος ήταν ο πιο σκληρά εργαζόμενος... γαλαζοαίματος του 2019 (pic)

Έχει τα χρονάκια του είναι μάλιστα μπόλικα, 71! Παρόλα αυτά, θεωρείται ο πιο σκληρά εργαζόμενος των royals για το 2019. 

Τώρα, θα μου πεις - εύλογα: «Πώς στο καλό μάθατε τέτοιο θέμα;» Ε, δεν θα 'χεις κι άδικο. Η αλήθεια είναι πως εμείς δεν «καιγόμασταν» κιόλας, αλλά... out there, που λένε και στα X-Files, κυκλοφορούν πολλοί φανατικοί με τους γαλαζοαίματους.

Στο διά ταύτα. Σύμφωνα με τις μετρήσεις του Tim O'Donovan (καλώς τον), ενός συνταξιοδοτημένου ασφαλιστή που υπολόγιζε τις υποχρεώσεις των γαλαζοαίματων για χρόνια, υπάρχει για κάθε έτος ένας πιο σκληρά εργαζόμενος.

Ξεπέρασε την πριγκίπισσα Άννα 

Και ενώ σχεδόν κάθε χρόνο, η πριγκίπισσα Άννα ήταν η πιο σκληρά εργαζόμενη στο Παλάτι, αυτό φαίνεται πώς άλλαξε την χρονιά που πέρασε. Ο πρίγκιπας Κάρολος -της Καμίλας βεβαίως βεβαίως-, πήρε το τρόπαιο στην κούρσα του πιο σκληρά εργαζόμενου του Παλατιού. Ο διάδοχος του θρόνου παραβρέθηκε σε 521 δημόσια events ενώ η πριγκίπισσα Άννα σε 506. Αυτό θα πει... κούραση!

Τα δύο αδέρφια είναι οι front-runners της οικογένειας.

Τα ντεσού

Ο πρίγκιπας Έντουαρτ είχε 308 υποχρεώσεις, η βασίλισσα Ελισάβετ 295, ενώ ο πρίγκιπας Άντριου, πριν αποχωρήσει από τα καθήκοντά του, 274.

Η νέα γενιά είχε λιγότερες υποχρεώσεις, με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να έχει 220, την Κέιτ Μίντλετον 116, τον πρίγκιπα Χάρι 201 και τη Meghan Markle που γέννησε, μόλις 83. Μάλιστα.

AΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ TO NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM