Ράντου: Επιστρέφει στη tv μετά από 10 χρόνια- Που θα την δούμε (vid)

Επιστροφή στην tv αναμένεται να κάνει η Ελένη Ράντου έπειτα από απουσία 10 ετών.

Η γνωστή ηθοποιός Ελένη Ράντου επιστέφει στην tv! Έχοντας στο ενεργητικό της αρκετές τηλεοπτικές επιτυχίες, που θεωρούνται πλέον κλασικές στην ελληνική μυθοπλασία, φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να κλείσει συμφωνία με την ΕΡΤ. Η επιστροφή της στην tv έρχεται σε μια στιγμή που η κατάσταση για τις θεατρικές σκηνές είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Τα μέτρα ενάντια στη διασπορά του ιού της πανδημίας έχουν άμεσες οικονομικές επιπτώσεις στους χώρους που προάγουν τον πολιτισμό.

Με την πληρότητα των θεατρικών σκηνών, όσο πάει να λιγοστεύει, η καθημερινότητα για τους ηθοποιούς του θεάτρου είναι αρκετά δύσκολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιστροφή της Ελένης Ράντου στην tv δεν θα γίνει στο πλαίσιο παρουσίασης κάποιας εκπομπής, όπως πολλοί ηθοποιοί κάνουν τον τελευταίο καιρό.

Η ίδια είναι πιθανό να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ. Άλλωστε είναι διακεκριμένη στο κωμικό στοιχείο, αν αναλογιστούμε τις σειρές που έχει συμμετάσχει και οι οποίες είχαν τεράστια επιτυχία.

Σημειώνεται, πως η ταλαντούχα ηθοποιός απείχε 10 χρόνια από τον κόσμο της τηλεόρασης, καθώς είχε αφοσιωθεί στο θεατρικό σανίδι, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, καθώς οι παραστάσεις της ήταν sold out και έπαιρναν παράταση για πάνω από μια σεζόν.

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της, ήταν στη σειρά του ΑΝΤ1 «Εργαζόμενη γυναίκα» το μακρινό 2010, η οποία αποτελείτο από αυτοτελή επεισόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM