Πέτρος Λαγούτης: «Ως μέτριος επαγγελματίας ομοφυλόφιλος συγχαίρω τον Μπιμπίλα»

Ο Πέτρος Λαγούτης μιλά για την υπόθεση Λιγνάδη και τονίζει το πόσο αναγκαίο είναι η κυβέρνηση να αλλάξει τους νόμους που σχετίζονται με την παιδεραστία

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης τοποθετείται ξανά για την υπόθεση Λιγνάδη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», σχολιάζοντας τις δηλώσεις Κούγια περί «επαγγελματιών ομοφυλόφιλων».

Τονίζοντας μάλιστα το εξής: «Συγχαίρω ως μέτριος επαγγελματίας ομοφυλόφιλος τον μέτριο επαγγελματία ομοφυλόφιλο πρόεδρο του Σωματείου (ΣΕΗ) μας, Σ. Μπιμπίλα γιατί μας ένωσε πάλι όλους».

«Αυτό που έχει σημασία είναι να αλλάξουν οι νόμοι για την παιδεραστία»

Αρχικά, ο ηθοποιός επισήμανε πως αυτό που έχει προτεραιότητα, είναι η αλλαγή των νόμων που αφορούν την παιδεραστία, προκειμένου οι τιμωρίες των δραστών να ικανοποιούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Αυτό που έχει σημασία και πρέπει να ακουστεί δυνατά στην κυβέρνηση και στην εκάστοτε κυβέρνηση ότι ήρθε η ώρα επιτέλους να αλλάξουν κάποιοι νόμοι που αφορούν την παιδεραστία. Αποδεικνύεται πως ζούμε σε μία κοινωνία που το σύστημα αξιών θέλει άλλους νόμους».

«Μπορεί να είχα ακούσεις κάποιες φήμες αλλά όχι για τέτοια πράγματα»

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός έδειξε ενοχλημένος από την ερώτηση των δημοσιογράφων για το κατά πόσον ο κλάδος των ηθοποιών πράγματι γνώριζε και δεν μιλούσε, επισημαίνοντας πως «άλλο γνωρίζεις, άλλο έχεις ακούσει κάτι».

Και πως το θυμίζει το «γιατί τώρα» και πως είναι πολύ κρίμα να γίνεται όλο αυτό εις βάρος των συναδέλφων του.

Χαρακτηριστικά, ο Πέτρος Λαγούτης δήλωσε σχετικά με αυτό: «Εγώ με τον κύριο Λιγνάδη δεν είχα καμία επαφή και δεν τα ήξερα καθόλου όλα αυτά. Μπορεί να είχα ακούσεις κάποιες φήμες αλλά όχι για τέτοια πράγματα. Είναι πολύ άσχημο και μην το πάτε εκεί γιατί είναι άσχημο και επιτεθήκατε και σε συναδέλφους, δεν θα πω όνομα γιατί δεν θέλω να συνεχιστεί».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM