Πέτρος Κωστόπουλος – Κατερίνα Λιόλιου: Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον

Δεν ακολουθούν πια ο ένας τον άλλον στο Instagram

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα social media για το ταξίδι τους στο Ντουμπάι, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν ακολουθούν πλέον ο ένας τον άλλον στην πλατφόρμα του Instragram.

Τι είχαν δηλώσει στο παρελθόν οι δυο τους

Η ερμηνεύτρια Κατερίνα Λιόλιου σε παλαιότερη συνέντευξή της σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση με τον Πέτρο Κωστόπουλο είχε δηλώσει: «Δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά θα ήθελα πολύ να ερωτευτώ. Με τον Πέτρο είμαστε φίλοι, τον εκτιμώ πολύ. Ήμασταν μια μεγάλη παρέα στο Ντουμπάι, αλλά μέχρι εκεί». Μάλιστα, υπενθυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο Ντουμπάι ο Χάρης Σιανίδης είχε κοινοποιήσει ένα story στο προφίλ του, όπου εκείνος μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου και τον Πέτρο Κωστόπουλο έκαναν σαφάρι.

Με τη σειρά του, και ο Πέτρος Κωστόπουλος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε επίσης διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφορούσαν πως είναι ζευγάρι με την τραγουδίστρια, ενώ είχε δείξει και την ενόχλησή του  για τα σχόλια που είχαν γίνει σχετικά με την ηλικία του.

Χαρακτηριστικά, είχε δηλώσει: «Δεν έχω ερωτική σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου. Είμαστε φίλοι. Σαν άντρας ποτέ δεν θα μίλαγα για μια γυναίκα. Είναι ωραίο κορίτσι και καλό παιδί. Ακόμα όμως και να είχα, πόσο ρατσιστικό είναι να γίνονται σχόλια για την ηλικία μου επειδή είμαι 61 και να λένε ότι πρέπει να στείλει το 4 για να δει τον ηλικιωμένο».

Πέτρος Κωστόπουλος – Κατερίνα Λιόλιου: Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM