Πένθος για τον τραγουδιστή Ίαν Στρατή

Βαρύ πένθος για τον Ίαν Στρατή - Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Δύσκολες ώρες και πένθος για τον τραγουδιστή Ίαν Στρατή, καθώς –σύμφωνα με το Zappit– έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του σε ηλικία 55 ετών.

Όπως είχε γνωστοποιηθεί νωρίτερα, ο Ίαν Στρατής το τελευταίο διάστημα είχε στρέψει όλη του την προσοχή σε στενό συγγενικό του πρόσωπο που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ωστόσο, δεν είχαν δημοσιοποιηθεί περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο πατέρας του γνωστού τραγουδιστή δεν τα κατάφερε και κατέληξε το πρωί της Τρίτης (9/3) έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με το znews, λόγω της κατάστασης το αυριανό γύρισμα του «Your Face Sounds Familiar» αναβάλλεται, προκειμένου ο Ίαν Στρατής να μπορέσει να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του, χωρίς να έχει το άγχος και την πίεση του σόου.

Σημειώνεται πως στο επεισόδιο της Κυριακής (7/3) δεν είδαμε την εμφάνιση του Ίαν Στρατή, καθώς είχε κάνει ντουέτο με τον Κώστα Δόξα, το οποίο και κόπηκε στο μοντάζ μετά την αποχώρηση του τελευταίου από το σόου.

Ο Ίαν Στρατής είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το "YFSF", στο σημερινό επεισόδιο δεν θα εμφανιστώ ούτε εγώ, αφού είχαμε πραγματοποιήσει κοινό act ως ντουέτο Νατάσα Θεοδωρίδου και Τριαντάφυλλος. Θα τα πούμε την επόμενη Κυριακή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM