Πέμυ Ζούνη: «Είχα υποστεί σεξουαλική παρενόχληση σε πολύ μικρή ηλικία»

Την αποκάλυψη πως έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση έκανε η Πέμυ Ζούνη

Η γνωστή ηθοποιός, Πέμυ Ζούνη, αποκάλυψε στην εκπομπή «Συνδέσεις» πώς έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση σε πολύ μικρή ηλικία κιόλας.

Η ίδια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το να ξέρεις ότι ένας άνθρωπος είναι κακότροπος είναι άλλο. Αυτό από τη διαστροφή και την αρρώστια είναι διαφορετικό. Αυτά δε τα ξέραμε και αυτά είναι που μας έχουν σοκάρει».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Το θέατρο είναι ένας χώρος εξουσίας αλλά ποιος χώρος δεν είναι; Εγώ είχα υποστεί σεξουαλική παρενόχληση σε έναν άλλο χώρο, σε πολύ μικρή ηλικία, αντέδρασα εξίσου βίαια και τελείωσε το θέμα. Ήταν πριν ασχοληθώ με το θέατρο. Στο θέατρο υπάρχει η λεπτή ισορροπία που κάποιος πρέπει να πιέσει αλλά μέχρι που να πιέσει; Υπάρχουν παιδιά που είναι τόσο ευάλωτα που μπορεί να τα διαλύσεις και δεν συζητάω για τη βία, είναι κάτι που δεν το επιτρέπω. Στο θέατρο καλείσαι να υπερβείς τα όριά σου και αυτός που καθοδηγεί πρέπει να σε σπρώξει να γίνεις κάτι παραπάνω από αυτό που μπορείς… Είναι πολύ εύκολο να ξεφύγει κανείς. Πρέπει να ξέρεις τα όρια του καθενός, είναι λεπτό θέμα το που θα μπει το όριο».

«Δεν ξέρω αν έχω το δικαίωμα να μιλώ γιατί είμαι και εγώ μια μέτρια ηθοποιός» τόνισε, με νόημα, σε άλλο σημείο η Πέμυ Ζούνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM