Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Είχα δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από άντρα σκηνοθέτη»

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος παίρνει θέση για όλα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα στον καλλιτεχνικό χώρο και παράλληλα, κάνει τη δική του κατάθεση ψυχής

Ο ηθοποιός Παύλος Ευαγγελόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «ΣΟΥ ΚΟΥ Family», προχώρησε σε μια εξομολόγηση από καρδιάς, με αφορμή τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις στον χώρο του θεάματος.

Αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: «Το ξέραμε τι γίνεται κι από ποιους, ενδεχομένως όχι σε τέτοιο βαθμό και με τέτοιες λεπτομέρειες. Μπράβο στα κορίτσια και στα αγόρια που βγήκαν κι όσοι βγουν ακόμα, πρέπει να τελειώσει αυτό το πράγμα και να υπάρξει εξυγίανση».

«Τον απώθησα με βία»

Και στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Είχα δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση πριν από πολλά χρόνια από άντρα, όταν ήμουν πιτσιρικάς κι έκανα τα πρώτα μου βήματα στην δραματική σχολή. Από άντρα σκηνοθέτη και φυσικά δεν έγινε τίποτα. Τον απώθησα με βία».

«Δεν θα παντρευτώ ποτέ»

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος κατέληξε λέγοντας: «Δε νιώθω μοναξιά, δεν είμαι μόνος μου. Έχω την δουλειά, τους φίλους μου. Δεν θα παντρευτώ ποτέ. Ούτε παιδί θα κάνω, γιατί όλο αυτό είναι ένα πακέτο που δεν το έχω σκεφτεί ποτέ».

Δείτε όσα είπε ο ηθοποιός στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM