Περιστέρη: «Με παρενόχλησε σεξουαλικά ένα από τα καταγγελλόμενα πρόσωπα»

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη

Την αποκάλυψη πως ένα από τα καταγγελλόμενα πρόσωπα την παρενόχλησε σεξουαλικά έκανε η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη

Η γνωστή ηθοποιός Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, που ζει πλέον μόνιμα στο Μεξικό, εξομολογήθηκε πως ένα από τα διάσημα πρόσωπα που έχει δεχτεί καταγγελίες τον τελευταίο καιρό την παρενόχλησε σεξουαλικά στο παρελθόν.

«Έχω χάσει ρόλο γιατί δεν ενέδωσα»

«Έχω βιώσει μια δυσάρεστη εμπειρία και δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτήν. Υπάρχουν διάφορες εμπειρίες στον χώρο, δεν είναι κάτι που δεν το γνωρίζαμε. Απλά πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός και να ξέρεις πώς να διαχειριστείς καταστάσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Έχω χάσει ρόλο γιατί δεν ενέδωσα. Μου έχει συμβεί να περάσω από δύο οντισιόν, να έχω υπογράψει προσύμφωνο, να έχω συμφωνήσει και στα χρήματα και μετά από δύο μέρες με κάλεσε ο σκηνοθέτης σπίτι του, όπου υποτίθεται ότι θα ήταν όλο το καστ, αλλά ήμασταν οι δυο μας. Δεν υπήρξε κάποιο σκηνικό, αλλά απλά δεν ενέδωσα σε κάτι και μετά από 1-2 μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η συνεργασία μας δεν θα προχωρήσει», είπε αρχικά η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Το περιστατικό που δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό έχει να κάνει με ένα από τα καταγγελλόμενα πρόσωπα. Όταν βγήκαν στη δημοσιότητα οι καταγγελίες, έχασα τον ύπνο μου, γιατί ξαναζούσα τη δική μου εμπειρία. Αυτός ο άνθρωπος με κάλεσε να μιλήσουμε για μια δουλειά, για μια παράσταση. Μου είχαν πει ότι πρέπει να είμαι προσεκτική με αυτόν, γιατί ακούγονται αυτές οι φήμες. Μιλήσαμε και αρνήθηκα την πρόταση για την παράσταση. Μετά από έναν χρόνο μού τηλεφώνησε ξανά για μια άλλη παράσταση και πήγα, αλλά ήμουν πιο άνετη, γιατί θεωρούσα πως ήταν φήμες και ότι εγώ ήμουν οκ, είχα κάνει το ραντεβού μου, δεν βρέθηκα σε κάποιον κίνδυνο, ούτε μου την έπεσε, ούτε με έφερε σε δύσκολη θέση, ούτε τίποτα. Εννοείται ότι πρόσεχα, αλλά μετά από αυτό δεν θα ήθελα να μιλήσω».

«Δεν θα με πίστευαν επειδή είναι ιδιαίτερα αγαπητός»

«Αυτή ήταν η φορά που μου στοίχισε πολύ. Είναι πολύ δύσκολο να περνάς από τέτοιου είδους σεξουαλική παρενόχληση για να κάνεις ένα όνειρό σου πραγματικότητα. Ήταν πριν από εννέα χρόνια. Σοκαρίστηκα πάρα πολύ που το κλείδωσα μέσα μου και δεν ήθελα να μιλήσω πουθενά γι’ αυτό που μου συνέβη. Δεν σκέφτηκα να το καταγγείλω, γιατί θεωρούσα ότι δεν θα με πίστευαν επειδή είναι ιδιαίτερα αγαπητός», δήλωσε η ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM